Aksakal: “DSP’yi görmezden gelme çabalarına asla izin vermeyeceğiz!”

DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal, TBMM Genel Kurulu’nda Konuştu.

Aksakal: “DSP’yi görmezden gelme çabalarına asla izin vermeyeceğiz!”
Yayınlama: 03.10.2023
5
A+
A-

DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal, TBMM Genel Kurulu'nda bugün yaptığı konuşmada, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un konuşmasında Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'ın partilerinin bugün yok olduğu yönündeki açıklaması üzerine söz aldı. Aksakal, “Ecevit’in partisi Demokratik Sol Parti’nin CHP’nin tüm yok gösterme gayretine rağmen bugün yüce mecliste temsil edildiğini hatırlatmak isterim.” dedi.

Aksakal açıklamasında “Atatürk'ün kurduğu partiyi temel değerlerinden uzaklaşanların DSP'yi görmezden gelme çabalarına asla izin vermeyeceğiz!” ifadeleri kullandı.

TBMM Genel Kurulu’nun devamında CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın Aksakal'a yönelik olarak “Ecevit'in kemiklerini sızlatanlar”  ifadesi üzerine ikinci kez söz alan DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal, “Sayın Günaydın’ın, “Ecevit’in kemiklerini sızlatanlar” diye betimlediği sataşmasında bu talihsiz betimlemeyi kendilerine aynen iade ediyorum. PKK terör örgütü elebaşını yüce Türk adaletine teslim etmiş bir devlet adamı olan Ecevit’in kemikleri esasen 28 Mayıs 2023 seçimlerinde PKK ve yandaşlarıyla kol kola girenler tarafından sızlatılmıştır. Bu sözleri aynen iade ediyorum.” diyerek yanıt verdi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.