AK Partili Yurdunuseven’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

EROL ŞEN – 27.10.2023 – HİBYA – AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Partili Yurdunuseven’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Yayınlama: 27.10.2023
1
A+
A-

Yurdunuseven, yayımladığı mesajda, Türk milleti olarak şanlı tarihin önemli bir dönüm noktasının, Cumhuriyetin ilanının 100'üncü sene-i devriyesinin kutlandığını ifade etti.

Cumhuriyetin ilanının yıl dönümü dolayısıyla asırlardır aziz vatan topraklarının müdafaası için kan döken, can verenleri rahmet ve minnetle andığını belirten Yurdunuseven, şunları kaydetti:

“Türkiye Cumhuriyeti, hürriyetinden ve onurundan taviz vermek yerine ölmeyi yeğleyen bir milletin şahlanışının, yeniden doğuşunun nişanesidir.  15 Temmuzda da iradesine uzanan elleri canı pahasına kıran milletimiz, destansı bir duruş sergileyerek, demokrasi tarihine geçmiş ve Cumhuriyetimizin demokratik niteliğini perçinlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.