Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesine İlişkin İş Birliği Protokolü imzalandı 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) arasında Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesine İlişkin İş Birliği Protokolü imzalandı.

Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesine İlişkin İş Birliği Protokolü imzalandı 
Yayınlama: 28.09.2023
3
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakanlık ve RTÜK arasında Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesine İlişkin İş Birliği Protokolü’nün imzalandığını duyurdu.

Protokolün çocukların korunması ve daha iyi bir hayat yaşamalarında kısa, orta ve uzun vadeli faaliyetler kapsayan  2023-2028 Türkiye Çocuk Hakları Strateji Belgesi ve Eylem Planı’nın da bir parçası olduğunu belirterek, sosyal medya hesabından anne ve babalara seslendi. 

Bakan Göktaş, “Çocuklarınız her şeyden önce sizin için çok kıymetliler, biliyoruz. Elbette çocuğunuzla anılarınızı çevrenizle paylaşmak da isteyebilirsiniz. Karne sevincini, keyifli bir diyaloğunuzu, doğum gününü, komik bir yüz ifadesini, gülen yüzünü. Ancak onların görsellerini kullanmanın, çocuklarımızı birer meta haline getirme aracı olmasına fırsat vermememiz gerektiğini ve Beni Paylaşma diyebileceklerini hatırlatmak istiyorum. Bu kapsamda hazırladığımız “Gözünden Sakındığını Dijitalden Sakın” kampanyasının da çocuklarımızın djital risklerden korunması, kişisel verilerinin muhafazası ve mahremiyetin sağlanması noktasında büyük bir farkındalık oluşturacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.