AFAD: Yozgat ve Tokat illerimize 1 helikopter ve 1 İHA sevk edilmiştir

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 18.11’de Tokat ili Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Yozgat ve Tokat illerindeki 112 Acil Çağrı Merkezleri’ne toplam 231 ihbar geldiğini bildirdi.

AFAD: Yozgat ve Tokat illerimize 1 helikopter ve 1 İHA sevk edilmiştir
Yayınlama: 19.04.2024
4
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Tokat ve Yozgat il AFAD, Jandarma, Emniyet ekipleri ve diğer görevli personelle saha taramaları yapılmaktadır. Yozgat ve Tokat illerindeki 112 Acil Çağrı Merkezleri'ne toplam 231 ihbar gelmiştir. Can kaybı bulunmamaktadır. TOKAT ilimizde; 2 konut, 5 ahır ve 2 minare hasar almıştır. Sivas, Samsun, Erzurum, Çorum ve Amasya AFAD ekipleri sevk edilmiştir. YOZGAT ilimizde; 2 katlı bir bina hasar almış, 8 köyde küçük çaplı hasarlar meydana gelmiştir. Ankara, Çankırı, Kayseri, Amasya, Nevşehir ve Kırıkkale AFAD ekipleri sevk edilmiştir. Yozgat ve Tokat illerimize Türk Polis Teşkilatı’ndan 1 helikopter, Jandarma  Genel Komutanlığı’ndan 1 İHA sevk edilmiştir.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.