AFAD: “Türkiye, mağdur ve mazlumların umudu olmaya devam ediyor”

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye’nin dünyanın dört bir yanında mağdur ve mazlumların umudu olmaya devam ettiğini bildirdi.

AFAD: “Türkiye, mağdur ve mazlumların umudu olmaya devam ediyor”
Yayınlama: 02.10.2023
0
A+
A-

AFAD’dan yapılan açıklamada Türkiye’nin dünyanın dört bir yanında mağdur ve mazlumların umudu olmaya devam ettiği vurgulanarak, tarihin en büyük sel afetlerinden birini yaşayan on binlerce Libyalının yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın liderliğinde Türkiye’nin ortak gücü olan ekiplerin AFAD koordinasyonunda Libya’da görev yaptığı ifade edildi.

Köklü medeniyetten devralınan miras ve ‘yaşatmak için yaşamak’ vizyonu doğrultusunda zor durumda olanın yanında olunduğu ve olunmaya devem edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Arama kurtarmadan, insani yardıma kadar bölgede yürütülen çalışmalara büyük bir gayret ve özveri ile destek veren tüm kurumlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürlerimizle. İnsanımız için ülkemizde, insanlık için sınırlarımızın ötesinde.”


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.