ABD’de Tether ve Bitfinex aleyhine açılan davada mahkemeden bir ret kararı daha geldi

Tether, Bitfinex ile birlikte geçtiğimiz dönemde aleyhlerine açılan toplu davaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Şirketin yaptığı açıklamaya göre mahkeme, davacının toplu dava dilekçesini düzeltme talebini bir kez daha reddetti.

ABD’de Tether ve Bitfinex aleyhine açılan davada mahkemeden bir ret kararı daha geldi
Yayınlama: 18.09.2023
0
A+
A-

ABD'nin New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi, davacının Tether ve Bitfinex şirketlerine karşı dosyalanan asılsız toplu dava dilekçesini düzeltme talebini bir kez daha reddeden önemli bir karar verdi. Mahkeme, davacının daha önce “reddedilen” argümanları tekrar gündeme getirmeye çalıştığını ve önerdiği değiştirilmiş dilekçenin iddialarındaki temel kusurları düzeltmediğini belirtti.

Davanın bu aşamada tamamen reddedilmesi, davacının iddialarının herhangi bir yasal temelden yoksun olduğunu gösteriyor. Bitfinex ve Tether, bugün veya gelecekte karşı karşıya kaldıkları haksız yasal mücadeleler sonucunda maddi zarara uğramayacaklarını sürekli olarak ifade ediyor.

Her iki şirket de her zaman olduğu gibi vaatlerini sürdürmeye, müşterilerini ve topluluklarını korumaya odaklanmaya devam ediyor.

Tether ve USD₮ Hakkında

Tether, küresel finans ortamında devrim yaratma hedefiyle hareket eden stabilcoin teknolojisi alanında öncüdür. Erişilebilir, güvenli ve verimli finansal, iletişim ve enerji altyapısı sağlama misyonuyla Tether; daha fazla finansal katılım ve iletişim esnekliği sağlar, ekonomik büyümeyi destekler ve hem bireyleri hem de işletmeleri güçlendirir.

Sektördeki en büyük, en şeffaf ve likit stablecoin'in yaratıcısı olan Tether, yeterince hizmet alamayan toplulukların yararına sürdürülebilir ve dayanıklı altyapı oluşturmaya kendini adamıştır. En son blockchain ve eşler arası teknolojiden yararlanarak, geleneksel finansal sistemler ile merkezi olmayan finansın potansiyeli arasındaki boşluğu doldurmaya kararlıdır.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.