Bakan Bolat, BATİAD’ı ziyeret etti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Buluşmaları çerçevesinde İstanbul’da Bayrampaşa Tekstilci ve İş Adamları Derneği’ni (BATİAD) ziyaret ederek, tekstil üretimi ve tedarik sürecinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Bakan Bolat, BATİAD’ı ziyeret etti
Yayınlama: 05.10.2024
1
A+
A-

Bakan Bolat, Türkiye Buluşmaları çerçevesinde İstanbul’da Bayrampaşa Tekstilci ve İş Adamları Derneği’ni (BATİAD) ziyaret ederek, tekstil üretimi ve tedarik sürecinin temsilcileri ile bir araya geldiklerini bildirdi.

Hükümet olarak, ilk günden bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülke ekonomisine değer katan her bir sektörü desteklemeye ve güçlü bir koordinasyon kurmaya büyük bir önem verdiklerini belirten Bakan Bolat şunları söyledi:

“Bu kapsamda ihracat potansiyeli ve güçlü ağı ile ülkemizin küresel ticaret pazarında yükselen sektörlerinden biri olan tekstil, konfeksiyon, moda ve deri imalatı sektörlerimize desteğimiz tamdır. Ev sahiplikleri için BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş ile dernek üyelerimize ve esnafımıza teşekkür ediyor, ilçemize ve ülkemize değer katan çalışmalarında başarılar diliyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.