Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası düzenlendi.

Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası yapıldı
Yayınlama: 18.09.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., Kayseri’yi Avrupa Spor Başkenti için hazırladığı çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ndeki tenis kortlarında 19 farklı şehirden, 101 genç sporcu ile gerçekleştirilen Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası’na da imza attı.

Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası, minik sporcuların ve ailelerinin büyük beğenisini aldı. Renkli ve çekişmeli geçen turnuvaya ikiz çocuklarının katıldığını ifade eden Aylin Mayda, iki kızının da Spor A.Ş. sporcusu olduğunu dile getirerek, “Bu turnuvayı düzenledikleri için Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne, Spor A.Ş. ailesine çok teşekkür ediyoruz. Bu turnuvada ikizlerimden Betül Mayda turnuva ikincisi oldu. Çok güzel bir deneyim oldu bizim için. İlk defa şehir dışından böyle büyük bir organizasyona katılmış olduk. Her şey için teşekkür ederiz. Umarız tekrar olur” diye konuştu.

Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası yapıldı

Turnuvadaki tenis sporcularından Ada isimli sporsever de Kırşehir’den annesi ve yakın arkadaşları ile geldiğini dile getirerek çok iyi sonuçlar çıkardıklarının altını çizdi. Ada, konuşmasında, “Hepimizin güzel dereceleri oldu. Ayrıyeten Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne de çok teşekkür ederim” sözleri ile duygu ve düşüncelerini paylaştı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.