Üsküdar’da Ünalan – Küçük Çamlıca Mahallesi ring seferleri başladı

Üsküdar Belediyesi, Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla yeni bir ring hattında seferleri başlattı.

Üsküdar’da Ünalan – Küçük Çamlıca Mahallesi ring seferleri başladı
Yayınlama: 06.09.2024
1
A+
A-

Üsküdar Belediyesi tarafından ilçede ulaşım kolaylığını sağlamak amacıyla Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında yeni bir ring hattı hizmete girdi.

Ünalan Mahallesi'ndeki toplu taşımayı güçlendirmek ve Küçük Çamlıca Mahallesi ile Ünalan Mahallesi arasındaki etkileşimi artırmak amacıyla ring seferleri planlandı. 

Gaziler'den hareket eden ring seferleri sabah 08.00'den akşam 17.00'ye kadar her saat başı düzenlenecek. Seferler; Bulgurlu Caddesi, Çilehane Yolu Caddesi, Bodrumi Cami Sokak, Şehit Timur Aktemur Caddesi, Baraj Yolu Alt Sokak, Ayazma Caddesi, Çağla Sokak, Adilbey Sokak, Şair Mehmet Akif Ersoy Sokağı ve Uzundere Sokak’tan geçecek.

Ünalan Metro durağından hareket eden seferler ise sabah 08.30'da başlayacak ve akşam 17.30'da sona erecek olup, yine her saat başı gerçekleşecek. Bu güzergâh ise; Barajyolu Sokak, Şehit Timur Aktemur Caddesi, Bodrumi Cami Sokak, Çilehane Yolu Caddesi, Bulgurlu Caddesi, Uzundere Sokak, Şair Mehmet Akif Ersoy Sokağı, Adilbey Sokak, Çağla Sokak, Ayazma Caddesi’ni kapsayacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.