Orhangazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Orhangazi Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın başkanlığında gerçekleştirildi.

Orhangazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Yayınlama: 05.09.2024
0
A+
A-

Orhangazi Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bekir Aydın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda beş gündem maddesi ve bir ek madde ele alındı, değerlendirilen maddeler şöyle açıklandı:

“2024 Yılı Yeni Gelirlerin Tarifeye Eklenerek Ücretlerinin Belirlenmesi maddesi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 2024 Yılı Ek Bütçe görüşüldü ve Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Hürriyet Mahallesi 650 Ada 1 Parselde bulunan taşınmazın, Gençlik ve Spor Bakanlığına Gençlik Kampı yapılabilmesi için tahsis edilmesi maddesi için görüşmeler yapılarak Plan ve Bütçe Komisyonu ve Hukuk Komisyonuna sevk edilmesi kararlaştırıldı. Hürriyet Mahallesi 384 Ada 30 Parselde (Yeni 175 Ada 28 Parsel) bulunan taşınmazın, Sayıştay Denetim Raporlarına istinaden tahsis işlemlerinin iptali ele alınarak Plan ve Bütçe Komisyonu ve Hukuk Komisyonuna gönderildi. Orhangazi Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi kararlaştırıldı.”

Orhangazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Toplantı, ek madde olarak gelen “şartlı bağış kabulü” maddesiyle devam etti ve madde oybirliği ile kabul edildi. Toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.