Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Aselsan Balkanlar Ofisinin açılışını yaptı

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Kuzey Makedonya ziyareti kapsamında Aselsan Balkanlar Ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Aselsan Balkanlar Ofisinin açılışını yaptı
Yayınlama: 02.09.2024
3
A+
A-

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Kuzey Makedonya ziyareti çerçevesinde Aselsan Balkanlar Ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin savunma kabiliyetlerinin dünyanın her yerinde varlığını en güçlü şekilde sürdürdüğünü belirten Görgün, açılış kapsamında şunları söyledi:

“Derin ve tarihsel bağlarımızın olduğu, dost ve müttefik ülkelerimiz arasında yer alan Kuzey Makedonya’da Üsküp’te olmaktan ötürü büyük bir mutluluk duyuyorum. Aselsan Balkanlar Ofisimizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen Aselsan Ailesini kutluyorum.”

Başkan Görgün, küresel ölçekte başarılı bir şekilde Türk Savunma Sanayiisi'nin varlığının sürdürülmesinde emeği geçen tüm firma ve çalışanlarına da teşekkür ederek “Hedeflerimiz doğrultusunda her geçen gün bu imkan ve kabiliyetlerimizi daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyor, bunun için hem ulusal hem de uluslararası alanda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.