Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde kız öğrenciler için misafirhane

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin seçim vaatlerinden biri olan Bademlik Kız Öğrenci Misafirhanesi hizmete açılıyor. Misafirhane, Eskişehir’deki üniversiteleri kazanan kız öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde kız öğrenciler için misafirhane
Yayınlama: 01.09.2024
2
A+
A-

Barınmanın en temel ihtiyaçlardan biri olduğunu belirten Başkan Ayşe Ünlüce, “Bozulan ekonomi ve artan kiraları göz önünde bulundurarak ilk öğrenci misafirhanemizi hizmete açıyoruz. 2-12 Eylül tarihleri arasında kayıt alacak Bademlik Kız Öğrenci Misafirhanemiz, sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı kız öğrencilerimizin güvenli, sağlıklı ve huzurlu şartlarda barınmalarına olanak sağlayacak. Şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bademlik Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde her odada banyo, tuvalet, bazalı yatak ve elbise dolapları bulunuyor. Isınma ve 24 saat sıcak su imkanı sağlanan misafirhanede; çalışma salonu, TV odası, yemekhane, çamaşır ve kurutma makineleri ile ütünün bulunduğu çamaşırhane yer alıyor. Öğrencilerin akademik ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal hayatı da takip edebilmeleri için yaşam alanlarının tamamında Wİ-Fİ hizmeti sunuluyor. Aile ortamı rahatlığında barınma ve ders çalışma olanağı sağlayacak olan misafirhanede sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti de verilecek.

Kayıt yaptırmak isteyen kız öğrenciler ogrencimisafirhanesi.eskisehir.bel.tr adresinden başvuru yapabilecekler ve (0222) 233 08 08 telefon numarasını arayarak bilgi alabilecekler. Misafirhaneden yararlanmak isteyen öğrenciler 2024-2025 yılı için aylık 2 bin 100 lira ödeyecek.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.