CHP Elazığ Milletvekili Erol’dan Veysel Demirci’ye çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Elazığ’da yapımını üstlendiği okulla ilgili açıklamalarda bulunan iş insanı Veysel Demirci’ye çağrıda bulundu.

CHP Elazığ Milletvekili Erol’dan Veysel Demirci’ye çağrı
Yayınlama: 26.08.2024
2
A+
A-

CHP Elazığ Milletvekili Erol, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci'nin “okul yapımını üstlenmeye talibim” sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erol, “Atatürk Lisesi’ni yapma arzusu içerisindeyse İBB yetkilileriyle görüşüp Atatürk Lisesi’nin  yapımını Veysel Demirci'nin üstlenmesinin uygun olacağını İBB'nin de Elazığ merkezde yeni bir okulun yapımını üstlenmesini sağlayabiliriz”dedi.

Veysel Demircinin hayırseverlik anlayışının memnuniyet verici olduğunu belirten Erol, “Şunu belirtmek isterim ki Atatürk Lisesi’nin yapılmasıyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin olumsuz bir değerlendirmesi yoktur. Daha önceden benim ve İBB’nin açıkladığı gerekçelerden kaynaklı aksama olmuştur, son noktada işin devam etmesine yönelik olumsuzluk yüklenici firmanın kendisine sunulan fiyat farklarını ve süre uzatımını kabul etmemesinden kaynaklıdır.” dedi.

İBB'nin yüklenici firmaya işe devam etmesi için resmi yazışmalar gerçekleştirildiğini, firmanın işe başlamayı kabul etmediğini ifade eden Milletvekili Erol, “Atatürk Lisesi’nin yapılması benim siyasi sorumluluğumda olup en kısa zamanda yapılacaktır. Ayrıca Veysel Demirci, Elazığ için bir hayır yapmak istiyorsa ilimizde bir çok okul ihtiyacı bulunmaktadır. Biz de Milli Eğitim Müdürlüğüyle görüşüp bu hayırsever tavrını ve söylemini gerçekleştirmesine katkı vermek isteriz. Veysel Bey’in Elazığ’da bir okul daha yapması kendi adına son derece güzel ve örnek bir davranış olur.” açıklamasını yaptı.

Erol, “Bunlara rağmen, Atatürk Lisesi’ni yapma arzusu içindeyse İBB yetkilileriyle görüşüp Atatürk Lisesi’ni Veysel Demirci’nin yapmasını, İBB'nin de Elazığ merkezde yeni bir okulun yapımını üstlenmesini sağlayabiliriz” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.