Bakan Bolat’ın Zonguldak ziyareti sürüyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Zonguldak il ziyareti kapsamında, Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bakan Bolat’ın Zonguldak ziyareti sürüyor
Yayınlama: 21.08.2024
1
A+
A-

Bakan Bolat, Zonguldak il ziyareti kapsamında, Zonguldak Valiliğini ziyaret ederek Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve valilik çalışanlarıyla bir araya geldi.

Zonguldak'ta olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirteren Bolat, “Cumhuriyetimizin ilanından sonra ilk il unvanına kavuşan Zonguldak'ımızın 100'üncü yılında şehrimizde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ticaret Bakanlığı olarak, farklı zenginlikleri ile öne çıkan şehrimizin sanayi altyapısını daha da güçlendirmek ve katma değeri yüksek üretimin merkezi haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, daha sonra Zonguldak Gümrük Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanalrla bir araya geldi.

Ticaret Bakanlığı olarak adil, şeffaf ve kurallara dayalı bir gümrük politikası izlemeye, gümrük kaçakçılığı ve yasal olmayan yöntemlerle mücadeleye büyük önem verdiklerinin altını Çizen Bakan Bolat, şu ifadelere yer verdi:

“Gümrüklerimiz, Türkiye’mizin ihracat potansiyelini artırma noktasında stratejik bir değere sahiptir. Bu çerçevede kara, deniz, demiryolu ve hava sahamızı kapsayan tüm gümrük bölgelerimizi yerli ve milli teknolojilerimizle güçlendirmeye ve etkili adımlar atmaya devam edeceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.