DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan BBP Genel Başkanı Destici’ye ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan BBP Genel Başkanı Destici’ye ziyaret
Yayınlama: 06.08.2024
0
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üç ay önce Mustafa Kemal Mahallesi’ne taşınan Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’nin DEVA Partisi’ne komşu olduğunu kaydeden Babacan, “Yeni komşumuza hayırlı olsun ve hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Görüşme sonrası Destici ile ortak bir basın açıklaması yapan Babacan, şunları söyledi:

“Heyetimizle beraber Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de iadeiziyaret yapmış olduk. Biliyorsunuz yeni Genel Merkezlerine taşınalı üç ay oldu, aynı zamanda da komşu olduk. Genel Başkan bizim partimizin yeni kurulduğu dönemde hayırlı olsun ziyaretine gelmişti. En son babamın cenazesinin taziye ziyaretinde görüşmüştük. Meclis de kapandı artık. Biraz daha rahat bir sohbet imkanı olduğu ve siyasi gündemin biraz daha rahatladğı bir dönemde kendisiyle güzel bir sohbet gerçekleştirdik.”

Görüşmede, Türkiye’deki genel durumu kısaca değerlendirdiklerini belirten Babacan, “Ekonomi başta olmak üzere ülkemizdeki genel şartlar ve gidişatla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahipliği için değer Genel Başkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.