İstanbul’da imamı okla yaralayan şahıs gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Bağcılar ilçesinde cami imamını okla yaralayan şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

İstanbul’da imamı okla yaralayan şahıs gözaltına alındı
Yayınlama: 24.07.2024
2
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’un Bağcılar ilçesi Necaattin Cami’de dün öğlen saatlerinde cami imamı D.K’yi okla yaralayan şahsın M.G. olduğunun tespit edildiğini belirterek, şahsın kasten yaralama suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındığını bildirdi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan incelemeler sonucu şüpheli şahsın cami içerisine girerek, imama hakarette bulunduğu, vatandaşlar tarafından camiden çıkartıldığı, bir müddet sonra elinde ok ve yay ile cami önüne geri gelerek cami çıkışında imam D.K’yı yaraladığının tespit edildiğini aktaran Bakan Yerlikaya, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ayrıca M.G. isimli şüpheli şahsın “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Kasten Yaralama ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından kaydının bulunduğu tespit edilmiştir. Masum insanların canlarına kast edenlere, huzurunu kaçıranlara asla müsaade etmeyeceğiz.”

İstanbul’da imamı okla yaralayan şahıs gözaltına alındı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.