Beylikdüzü’nde kadın bisikletçiler sertifikalarını aldı

Beylikdüzü Belediyesi, “Pedallar Kadınlar İçin Dönüyor” sloganıyla başlattığı kadınlara özel bisiklet sürüş eğitimi programı sona erdi.

Beylikdüzü’nde kadın bisikletçiler sertifikalarını aldı
Yayınlama: 20.07.2024
2
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği eğitimlere katılım sağlayan 200’e yakın kadın bisiklet sürücüsü düzenlenen törenle başarı sertifikalarını aldı.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü iş birliği ile düzenlenen kadınlara özel bisiklet sürüş eğitimi programında eğitimler tamamlandı. Eğitim programı kapsamında, kadınlara güvenli bisiklet sürüş teknikleri, trafik kuralları ve temel bakım konularında bilgi verildi. Eğitimlerde daha önce hiç bisiklet sürme eğitimi almamış ya da kendini geliştirmek isteyen 200’e yakın kadın bisiklet sürücüsüne sertifikaları verildi. Yaşam Vadisi 1 Etap Çanakkale Rölyef Alanı’nda düzenlenen sertifika törenine Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Esmer, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.