92 seyahat noktasında uçak içi yemek ön sipariş hizmeti sunulmaya başlandı

Emirates’in uçak içi yemek ön sipariş hizmeti, artık Riyad, Cidde, Delhi, Mumbai ve Kuala Lumpur dahil olmak üzere 30 yeni noktayla birlikte dünya çapında 92 seyahat noktasına ulaştı.

92 seyahat noktasında uçak içi yemek ön sipariş hizmeti sunulmaya başlandı
Yayınlama: 26.10.2023
3
A+
A-

Halihazırda 3 binden fazla uçuşta 10 binin üzerinde ön sipariş teslim edildi ve Emirates yolcuları tarafından her gün 600'den fazla yemek ön siparişi veriliyor. Yeni hizmet, Business Class yolcularının ana yemeklerini uçuş saatinden 14 gün ile 24 saat öncesinde seçmelerine olanak tanıyarak, her zaman tercih ettikleri seçeneği almalarını sağlamanın yanı sıra yiyecek israfının azaltılmasına da yardımcı oluyor.

Şu ana kadar en çok ön sipariş verilen yemekler arasında kekik soslu tavada kızartılmış dana bonfile, kavrulmuş patates dilimleri ve buharda pişirilmiş kuşkonmazın yanı sıra kremalı yabani mantar soslu ızgara dana bonfile, Kenya fasulyesi ve patates graten ile siyah sarımsaklı ve patates fondanlı kızartılmış Suffolk tavuğu yer alıyor. Şu ana kadarki en popüler kahvaltı seçimi ise kaşar peyniri ve kremalı ıspanaklı frenk soğanlı omlet, sotelenmiş Portobello mantarı ve közlenmiş otlu domates oldu.

Business Class’ta sunulan yemek seçenekleri arasında kahvaltıda kayısı kompostosu ve ricotta ekşi kremalı çikolatalı fındıklı krep; öğle yemeğinde kişniş pesto ile servis edilen Fas usulü Pasifik morina balığı, safranlı domates salsa, brokoli ve kakuleli kavrulmuş balkabağı ile moghrabieh; akşam yemeğinde ise safran kremalı tavada kızartılmış somon alabalık, blanch edilmiş yeşil fasulye, kavrulmuş pancar ve taze soğanlı polenta gibi şef tarafından hazırlanan yemek seçenekleri yer alıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.