19 Mayıs Bayrampaşa’da etkinliklerle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bayrampaşa’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Bayrampaşa’da etkinliklerle kutlandı
Yayınlama: 20.05.2024
0
A+
A-

Bayrampaşalı’lar belediyenin düzenlediği etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutladı. Kutlamaların ilk durağı Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı oldu.

Ardından Türk bayraklarıyla süslenen Bayrampaşa’nın cadde ve sokaklarında bando eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Bayrampaşa Şehir Parkı’nda sona eren yürüyüşün ardından Canbay & Wolker ile Cüneyt Şentürk konseri düzenlendi.

Protokol üyeleri, gençler ve vatandaşlarla birlikte tüm etkinliklere katılan Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Sevgili gençlerimizle birlikte durmadan, yorulmadan, gururla Ulu Önder Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz. Atatürk’ün yolunda, tam yol ileri gideceğiz.” dedi.

Öte yandan Semih Erden Spor Salonu’nda 19 Mayıs temalı bir tören düzenledi. Mehmet Akif Parkı’nda 19 Mayıs 3×3 Basketbol Turnuvası ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde U15 Gençlik Turnuvası yapıldı. Basketbol turnuvasına Türkiye Bosna Sancak Derneği ve Yeşilay ile Bezmialem Vakıf  Üniversitesi de destek verdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.