15 ilde “Narkoçelik-3” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Narkoçelik-3” operasyonlarında 881 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 101 zehir tacirini ile sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

15 ilde “Narkoçelik-3” operasyonu
Yayınlama: 28.02.2024
0
A+
A-

Bakan Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; Hakkari, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar,  Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta olmak üzere 15 ilde “Narkoçelik-3” operasyonları düzenlendiğini bildirdi.

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 881 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini aktaran Bakan Yerlikaya, 101 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını ifade etti.

Bakan Yerlikaya, ülkeyi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlı olduklarını kaydederek, “Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.