ZUBİZU yepyeni markası NU’da üyelerine ayrıcalıklar sunuyor

ZUBİZU markaları arasına yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan moda markası NU katıldı. ZUBİZU’lular NU’dan alışverişlerinde yüzde 10 hediye ayrıcalığından yararlanıyor.

ZUBİZU yepyeni markası NU’da üyelerine ayrıcalıklar sunuyor
Yayınlama: 05.08.2024
2
A+
A-

ZUBİZU markaları arasına yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan moda markası NU katıldı. ZUBİZU’lular NU’dan alışverişlerinde yüzde10 hediye ayrıcalığından yararlanıyor.

ZUBİZU’nun üyelerine ayrıcalıklar sağladığı markalar arasına, yalın ve sanatsal tasarımlara sahip koleksiyonlarıyla başarılı moda markası NU da katıldı. ZUBİZU’lular NU’dan 31 Ağustos tarihine kadar yapacakları alışverişlerde indirimsiz sezon koleksiyonlarında yüzde 10 hediye ayrıcalığından faydalanıyor.

20 yılı aşkın köklü bir geçmişe sahip yerli kadın giyim markası NU, zamansız, konforlu ve sofistike tasarımlarıyla trendlerden bağımsız özgün bir stil ortaya koyuyor. Marka; Türkiye’deki mağazalarının yanı sıra Londra, Milano, Roma ve Barcelona gibi moda şehirlerinde de sade ve zamansız tasarımlara öncülük ediyor.

Elbiseden gömleğe, ceketten pantolona, kaban ve monttan aksesuara geniş ürün yelpazesi için farklı temalarda koleksiyonlar hazırlayan NU, yaratıcı tasarımlarıyla moda dünyasında öne çıkıyor.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına NU’nun da katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi. Kampanya ile ilgili detaylar ve kullanım bilgilerine ZUBİZU’dan ulaşılabilir.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.