Ziraat Yatırım’dan teknik analiz

İstanbul, 6 Ağustos (Hibya) – Ziraat Yatırım, VİOP için haftanın ilk işlem gününde baskı altındaki görünümünü sürdüren kontratta düşüşün derinleştiğini belirtti.

Ziraat Yatırım’dan teknik analiz
Yayınlama: 06.08.2024
0
A+
A-

Ziraat Yatırım'ın gerçekleştirdiği teknik analizde şu ifadeler kullanıldı:

“BIST-100

Yeni haftaya %5'in üzerinde satışlarla başlayan ve arka arkaya iki kez devre kesicilerin aktif olduğu BIST100'de 10.000 psikolojik destek seviyesi kaybedildi. Gün içinde gelen tepki alımlarının satış fırsatı olarak görüldüğü endekste böylelikle 100 günlük ortalamnın da altında kalınmış oldu. Göstergelerde belirgin bir zayıflık hakim. Bu kapsamda, endeks söz konusu ortalamanın yakın bulunduğu 10.118 seviyesinin altında kaldığı sürece baskı altındaki görünümünü sürdürebilir. 9.670 ve 9.520 seviyeleri destek bölgeleri olarak öne çıkıyor. Endeksin güne alıcılı bir görüntüyle başlamasını bekliyoruz.

Ziraat Yatırım’dan teknik analiz

VIOP – 30 Ağustos Kontratı

Haftanın ilk işlem gününde de baskı altındaki görünümünü sürdüren kontratta düşüş derinleşti. Göstergelerde de geri dönüş için herhangi bir emare gözlenmiyor. Bu kapsamda geri çekilmenin devamı halinde yakın 10.961 seviyesinin altında gerçekleşecek olan kısa vadeli kapanışlarla satışlar ivmelenebilir. Yakın direnç ise 11.295 civarında. Kontratın güne alıcılı bir görüntüyle güne başlamasını bekliyoruz.”

Ziraat Yatırım’dan teknik analiz


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.