Zignaly, Mastercard ve Mobilum iş birliğiyle geliştirdiği ZIG Kart’ı duyurdu

Kripto varlık yönetimi ve yatırım stratejileri konusunda yenilikçi çözümler sunan Zignaly, Mastercard ve Mobilum iş birliğiyle geliştirdiği ZIG Kart’ı duyurdu. ZIG Kart ile kullanıcılar, kripto varlıklarını 38 milyondan fazla işletmede, milyonlarca ATM’de ve online alışverişlerinde kullanabilecek.

Zignaly, Mastercard ve Mobilum iş birliğiyle geliştirdiği ZIG Kart’ı duyurdu
Yayınlama: 07.08.2024
2
A+
A-

Zignaly tarafından duyurulan ZIG Kart aynı zamanda ZIG Token geri alım ve yakma mekanizmasına da katkıda bulunuyor.

Kullanıcılar USDC ve USDT mevduatlarını destekleyen ZIG Kart ile normal bir banka kartı gibi harcama yapabilirken, günlük alışverişlerinde global Mastercard ağının sağladığı geniş kullanım alanından da faydalanabiliyor. Sanal olarak kullanılabilen kartın fiziksel bir versiyonu da tercih edilebiliyor.

Kartla gerçekleştirilen her işlem aynı zamanda ZIG Token geri alım ve yakma programına katkıda bulunarak ZIG'in deflasyonist token ekonomisini güçlendiriyor.

Geri Alım ve Tüketme Avantajı: ZIGChain Ekosisteminin Geliştirilmesi 

Kullanıcılar ZIG Kart’ı kullanarak, token'ın deflasyon mekanizmasına aktif olarak katkıda bulunabiliyor. Yapılan her alışveriş, ZIG Token geri alım ve yakma mekanizmasını harekete geçiriyor ve bu da token'ın genel arzını azaltarak sahiplerine doğrudan fayda sağlıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.