Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe hizmete açıldı

Orhangazi Belediyesi, sosyal tesislerine bir yenisini daha ekleyerek Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe’yi hizmete açtı.

Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe hizmete açıldı
Yayınlama: 26.08.2024
0
A+
A-

Orhangazi Belediyesi, Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe'yi hizmete sundu. Yaklaşık 650 kişi kapasiteli düğün salonu, modern tasarımı ve geniş alanıyla tasarlandı. İlk olarak sünnet şöleni vesilesiyle Orhangazili çocuklara ve ailelerine hizmet veren Zeytin Düğün Salonu, özellikle düğün ve özel etkinlikler için ideal bir mekcn sunmayı hedefliyor.

Zeytin Kafe, düğün salonu ile entegre bir şekilde hizmet vererek vatandaşların hem günlük sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak hem de etkinliklerde konuklara rahat bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe hizmete açıldı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe'nin hizmete alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zeytin Düğün Salonumuz ve Zeytin Kafe’miz artık hizmete başladı. Bu çerçevede düğün salonumuz ilk olarak çocuklarımız için düzenlediğimiz sünnet Şöleni’nde evlatlarımıza ve ailelerine hizmet verdi. İlçemize kazandırdığımız bu yeni mekânlar, hem sosyal hayatı canlandıracak hem de halkımıza kaliteli hizmet sunacak” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.