Zecurion’un DLP çözümü, medya ve eğlence sektörlerini iç tehditlere karşı koruyor

Zecurion’un yeni nesil DLP çözümü, medya, eğlence ve yayıncılık sektörlerini içeriden gelen tehditlere karşı koruyor.

Zecurion’un DLP çözümü, medya ve eğlence sektörlerini iç tehditlere karşı koruyor
Yayınlama: 29.05.2024
2
A+
A-

BT bilgi güvenliği çözümlerinde dünya çapında bir otorite olan Zecurion, geliştirilmiş Veri Kaybı Önleme çözümü Zecurion Yeni Nesil DLP 12 ile medya, eğlence ve yayıncılık sektörlerinin karşılaştığı benzersiz zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı oluyor. Son iki yılda şirket/kurum içinden gelen tehdit olaylarının yüzde 44 oranında artmasıyla birlikte, bu ileri düzey DLP çözümü, veri ihlallerine karşı kapsamlı koruma sağlayarak hassas verilerin ve telif haklarıyla korunan içeriklerin güvenliğini sağlama özelliğiyle dikkat çekiyor.

Yayın ürünleri her gün milyonlarca kişi tarafından tüketiliyor. Öte yandan, yeni formatların benimsenmesi, cihazların çoğalması ve gelişmiş teknolojiler medya endüstrisini hem daha güçlü hem de daha savunmasız hale getiriyor. İşte Zecurion'un Yeni Nesil DLP 12 veri kaybı önleme çözümü, bu gücün, hem dolandırıcıların, yani iç tehditlerin, hem de aslında iyi niyetli kullanıcıların ihmalkarlıkları ve sehven yaptıkları hatalar sonucunda, bu çalışanlar tarafından yanlış ellere geçmesini önlüyor.

Zecurion Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Alexey Raevsky, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Medya, eğlence ve yayıncılık sektörleri, ileri teknoloji ile yaratıcı içeriğin harmanlandığı bu kritik dönemeçte, artan içeriden tehditlere karşı korunmalıdır. Yeni Nesil DLP çözümümüz, bu özgün zorlukları ele almak üzere titizlikle tasarlanmış olup, hassas verilerin ve fikri mülkiyetin güvende kalmasını sağlamaktadır. Zecurion olarak, değerli varlıklarını korumak ve hızla gelişen bu ortamda rekabet avantajlarını sürdürmek üzere müşterilerimize en son teknolojileri sunmaya kararlıyız.”

Hassas verilerin ve telifli içeriğin güvenliğini sağlayın

2017 yılında HBO'nun “Game of Thrones” (Taht Oyunları) dizisinin “Death Is the Enemy” (Ölüm Düşmandır) bölümü beş gün erken internete sızdırılmış, Reddit ve torrent sitelerinde yayılmıştı. İnsan hatası kaçınılmazdır, ancak güvenlik mekanizmaları bunun etkisini en aza indirebilir. Zecurion Yeni Nesil DLP, kullanımdaki verileri, hareket halindeki verileri ve dinlenme halindeki verileri kontrol eder. Zecurion Son Nokta Denetimi, cihazlar aracılığıyla sızıntıyı engeller, içerik analizi kullanarak baskı yoluyla ihlalleri önler, uygulamaları kontrol eder, mikrofonlardan ve web kameralarından kayıt yapar ve içeriği ekran görüntülerinden ve aynı zamanda hırsızlıktan korur.

Zecurion Trafik Kontrolü ise, popüler uygulamalar, mesajlaşma programları ve sosyal ağlar dahil olmak üzere e-posta ve internet kanallarını denetler.

Kurumlar ve yüklenicilerle bilgileri koruyun

Mayıs 2019'da Attunity, Amazon S3 güvenlik açıkları nedeniyle Netflix de dahil olmak üzere müşterilerinin hassas bilgilerini yanlışlıkla ifşa etti. Zecurion Yeni Nesil DLP, erişilebilir verileri haritalandırır ve gizli bilgileri düzenler. Keşif Modülü, tüm kaynaklardan veri toplar ve şablonlar, düzenli ifadeler ve dijital parmak izleri dahil olmak üzere çeşitli içerik algılama teknolojilerini destekler.

İtibar kayıplarının önüne geçin

Ekim 2021'de bir Netflix çalışanı, komedyen David Chappelle'in tartışmalı bir stand-up gösterisinin hassas finansal ayrıntılarını Bloomberg'e sızdırdı. Kasıtlı veri ihlalleri genellikle adalet duygusundan kaynaklanır ancak telafisi mümkün olmayan zararlara yol açar. Zecurion Yeni Nesil DLP, potansiyel tehditleri ve riskli davranışları izler, çalışan risk puanlarını ve dinamiklerini görüntüler, 8 temel davranışsal tepki aracılığıyla duyguları değerlendirir ve yüksek riskli grupları tespit eder. Patentli önleyici içerik analizi, gizli ve hassas verilerin kurumsal çevre içinde kalmasını sağlar

ZECURION Hakkında

2001 yılında Moskova'da kurulan Zecurion, BT güvenliği alanında dünya çapında bir otorite olarak 10 binden fazla kurumsal müşterinin çıkarlarını korumakta ve 70'ten fazla ülkede hizmet vermektedir. Patentli teknolojiler de dahil olmak üzere yenilikçi becerileriyle tanınan Zecurion, Yeni Nesil Veri Kaybı Önleme (Zecurion Next Generation Data Loss Prevention), Veri Merkezli Denetim ve Koruma (Zecurion Data-Centric Audit and Protection) ve Güvenli Ağ Geçidi (Zecurion Secure Web Gateway) gibi son teknoloji ürünler sunmaktadır. Gartner ve IDC gibi sektör liderlerinden aldığı takdirlerle desteklenen Zecurion, içeriden gelen tehditleri azaltmayı hedefleyen hızlı dağıtım ve son teknoloji çözümleri sunarak sektördeki öncü konumunu sürdürmektedir.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.