Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: Onlar çoksa biz de Türk’üz

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi tarafından her sene 8-9 Ağustos’ta Anafartalar Zaferi’nin yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma etkinliğinde konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: Onlar çoksa biz de Türk’üz
Yayınlama: 11.08.2024
3
A+
A-

Özdağ konuşmasında, “Bu topraklar, bir devrin açıldığı ve bir devrin kapandığı topraklar. Türk İstiklal Harbi'nin girişinin yapıldığı topraklar; onun için büyük bir öneme sahip. İnanıyoruz ki bu toprakların altında yatan şehitlerin kalpleri hala çarpmaya devam ediyor. Çanakkale ruhu; 21. yüzyılda da Türk gençliğinin mücadele azmini, vatan sevgisini temsil eden değerlerin hepsine sahip. Biz de bu değerleri yaşatmak için buradayız.” dedi.

“Mustafa Kemal artık yok ama Mustafa Kemal yaşamaya devam ediyor.” diyen Ümit Özdağ şunları şöyle:

“Çünkü fikirleri yaşamaya devam ediyor ve o fikirleri bize emanet etti. Ama bize sadece fikirler yetmiyor. Biz aynı zamanda Mustafa Kemal'in yenilmezlik ruhunu da içimizde taşımak zorundayız ki, o fikirleri hayata geçirilsin. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Asla başaramayacağız, diye düşünmeyin. Asla düşman çok güçlü, demeyin. Onlar çoksa biz de Türk'üz. Bazı arkadaşlarınızda, çevrenizde görüyorsunuzdur. Bir ümitsizlik, bir yılgınlık, ülkeyi terk etme düşüncesi. Bu arkadaşlarınıza sorun, size 'Tabii ki ben Mustafa Kemal'in askeriyim, Mustafa Kemal'i seviyorum, Atatürkçüyüm' diyecektir. O zaman ona şunu söyleyin; Mustafa Kemal'in askerleri ülkelerini terk etmezler. Vatanlarını bırakıp gitmezler. Vatanlarına yönelik iç ve dış düşmanları yenmek için Atatürk'ün Gençliğe Hitabe de vermiş olduğu görevi yerine getirmek için sonuna kadar mücadele ederler.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.