Zafer Partili Karamahmutoğlu: Gücümüzü aldığımız tek yer Türk seçmeninin varlığıdır

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Zafer Partisi’nin Türkiye gündemine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Zafer Partili Karamahmutoğlu: Gücümüzü aldığımız tek yer Türk seçmeninin varlığıdır
Yayınlama: 03.06.2024
0
A+
A-

Azmi Karamahmutoğlu, bu hafta aslında gecikmiş olan, hasadı başladığı halde açıklanmayan hububat ve bakliyat fiyatlarını bekleyerek geçirdiklerini belirterek, ''Tarım Bakanlığı başta buğday olmak üzere taban alım fiyatını hala açıklamış değil. Buğday taban alım fiyatının kararlaştırılacağını ne fiyat verileceğini Türk çiftçisi gibi bizler de merakla bekliyoruz. AK Parti hükümeti Türk çiftçisine Ankara penceresinden mi yoksa daha farklı perspektiften bakan kararla mı buğday taban alım fiyatını belirleyecek, bu bizim için ve AK Parti politikaları için belirleyici olacak.'' dedi.

Türkiye'nin, dünyanın en fazla kaçak ve sığınmacı barındıran ülkesi haline getirildiğini aktaran Karamahmutoğlu, şöyle devam etti:

''Ülkeye doldurduğunuz milyonlarca kaçak nüfustan esirgemediğiniz bonkörlüğünüzü, bugüne kadar 160 milyar dolar harcayarak esirgemediğiniz bonkörlüğünüzü, Türk çiftçisi için de bekliyoruz. Sıra tarımla uğraşan vatandaşlara geldiğinde Türk çiftçisine geldiğinde bonkörlüğü bırakıp pek bir cimri olduğunuzu görebiliyoruz.''

''Ülkemize bu kötülüğü neden yaptığınızı bilmiyoruz.'' diyen Karamahmutoğlu, bu kötülüğü her bir projede el yükselterek sürdürmeye devam ettiklerini şimdi de turizm sektörüne el atarak aynı kötülüğü sürdürmeye devam ettiklerini kaydetti.

Karamahmutoğlu, ''Zafer Partisi olarak ilk seçimlere baktırmadan buna gerek bıraktırmayacağız ve Türk milletini haberdar ederek, bilgilendirerek yapılan bu saldırıyı, bu saldırıları yapanların heveslerini kursaklarında bırakacağız.'' diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

''AK Parti ile sırdaşlık yapan Özgür Özel’i, Türk seçmenine şikayet edip CHP’yi bu yanlıştan alıkoyacağız. AK Parti'nin 22 yıllık iktidarını daha da uzatabilmesi için kaos ve kargaşayı derinleştirme çabasının önünü keseceğiz. Türkiye’nin ve Türk milletinin aleyhinde olan her saldırının karşısında Zafer Partisi büyüyerek, güçlenerek durmaya, mücadele etmeye devam edecektir. Gücümüzü aldığımız tek yer Türk seçmeninin varlığıdır.''


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.