Yılmaz, iş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye’de iş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Yılmaz, iş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüştü
Yayınlama: 04.10.2024
1
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye'de ilk olarak faaliyet gösteren iş dünyasının temsilcileriyle 'İş Dünyası Buluşması' programında bir araya gelerek ülke ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını ve Orta Vadeli Program’da yer verilen hedef ve politikaları istişare ettiklerini açıkladı.

 

Toplantıda İstanbul'a ve Ümraniye'ye yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdiklerini belirten Yılmaz, “Büyük ve güçlü Türkiye idealiyle ülkemizin gücüne güç katan iş insanlarımızı, ekonomimize sağladıkları nitelikli katkıları dolayısıyla kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ardından sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşarak şu açıklamayı yaptı:

“Ümraniye, İstanbul Finans Merkezi ile küresel bir ekonomik merkez olma yolunda hızla ilerleyerek Türkiye'nin finansal gücüne güç katacak. Bir yandan da kentsel dönüşüm projeleri ile daha güvenli, modern ve çevre dostu bir yerleşim merkezi haline gelen Ümraniye, bölge halkına daha yüksek yaşam standartları sağlamış olacak.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.