YILIN EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETİ HAYHAY OLDU

YILIN EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETİ HAYHAY OLDU
Yayınlama: 15.12.2023
105
A+
A-

Kullanıcılarına finansal kolaylıklar sağlayan finans uygulaması Hayhay, 2023 yılının en hızlı büyüyen şirketi oldu. 9 büyük bankanın genel müdür yardımcılarının yer aldığı jürinin değerlendirmeleri ile belirlenen, “Yılın En Hızlı Büyüyen Fintech Şirketi” ödülünün sahibi Hayhay oldu. Fast Company tarafından düzenlenen, Digital Money & Fintech Awards 2023 sektörün önemli isimlerini ağırladı. İşlem hacmi, çalışan sayısı ve bu alanlarda sağlanan büyüme gibi verilerle yapılan değerlendirmelere göre Fintech (Finansal Teknolojiler) şirketlerinin ödüllendirildiği sıralamanın 2023 yılı birincisi

İşlem hacmi, çalışan sayısı ve bu alanlarda sağlanan büyüme gibi verilerle yapılan değerlendirmeler, 9 büyük bankanın Genel Müdür Yardımcılarının yer aldığı jüri tarafından gerçekleştirildi. Hayhay’a ise ödülü getiren, 2023 yılında başarı ile yükselen büyüme rakamları oldu. Fast Company tarafından düzenlenen, Digital Money & Fintech Awards 2023; dijital bankacılık, faktoring, sigorta, ödeme sistemleri ve yeni nesil cüzdanların da katılımıyla sektörün önemli isimlerine ev sahipliği yaptı. İstanbul’da gerçekleşen buluşmada ödülü, Hayhay Genel Müdürü Berk Çağlayan kabul etti.

“Enerji Okuryazarlığı ve Verimliliği ile Farklılaşıyoruz.”

Berk Çağlayan, ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Hayhay ile her şey çok kolay mottomuzun hakkını vererek kullanıcılarımıza finansal kolaylıklar sunmanın yanı sıra, sektör dinamiklerini enerji okuryazarlığı ve verimliliği alanlarına çekerek farklılaşıyoruz.”

Hayhay, kullanıcılarına ön ödemeli kart, cüzdan, fatura taksitlendirme, fatura erteleme, kredi seçenekleri, cashback kampanyaları ve 7/24 para transferi gibi özellikler sunan bir fintech şirketidir. 2021 yılında faaliyete başlayan Hayhay, elektronik para ve ödeme hizmetleri alanında en önde gelen finans uygulamaları arasında yer almaktadır.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.