Yılın en dinamik festivali ‘Boyner Dynamıc Fest’in 2.’si geliyor

Geçtiğimiz Eylül ayında ilki düzenlenen, koşudan zumbaya, yogadan basketbol turnuvalarına farklı spor deneyimlerinin yer aldığı, eğlenceli atölyelerle ilham veren konuşmaların öne çıktığı Boyner Dynamic Fest’in ikincisi, bu sene yine Eylül ayında sporseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Gün boyu enerjinin hiç bitmeyeceği dolu dolu bir programla hazırlanan Boyner Dynamic Fest, 28-29 Eylül’de Bonus Parkorman’da gerçekleşecek.

Yılın en dinamik festivali ‘Boyner Dynamıc Fest’in 2.’si geliyor
Yayınlama: 01.07.2024
2
A+
A-

Spor, deneyim ve performansı öne çıkaran yepyeni mağaza konsepti Boyner Dynamic’i spor tutkunları ile buluşturan Boyner, aktif yaşam odağıyla bu sene de yılın en dinamik festivalini hayata geçirmek üzere geri sayıma başladı. Geçtiğimiz yıl 7 bin 500 kişinin katılımıyla ilk kez düzenlenen Boyner Dynamic Fest bu sene 28-29 Eylül tarihlerinde Bonus Parkorman’da ikinci kez kapılarını açacak.

Herkesin hayatına enerji ve dinamizm katmak hedefiyle hayata geçirilen Boyner Dynamic Fest, Dinamik Sahne, Değişim Sahnesi, Dönüşüm Sahnesi, atölye, çocuk ve spor alanları ile iki gün boyunca hareketin ve dinamizmin adresi olacak.

Festivalde, aktif sporu hayatının merkezine alan, iyi yaşamı tercih eden ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmek isteyen herkesi dopdolu bir program karşılayacak. Dans gösterileri, yarışmalar, sabah koşuları, hamak yogası, bungee work-out, zumba, voleybol, tenis ve basketbol turnuvaları, çocuklar için yaratıcı drama, uçurtma atölyeleri ve macera dolu parkurları festivale hareket katacak.

Bu yıl da iyi beslenmeden nefese, mindfulness’tan yüz yogasına kadar birçok alanda ilham veren konuşmacılar, ruha iyi gelen deneyimler, dinamizm, eğlence, müzik ve sıra dışı atölyeler festival boyunca katılımcıların nabzını yüksek tutacak. Patili dostların da özgürce zaman geçirebileceği bu renkli festival, şehrin merkezinde ormanın ve doğanın tam kalbinde gerçekleşecek.

Aktif yaşam deneyimini festival coşkusuyla bir araya getiren Boyner, enerji dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen gençleri, aileleri ve çocukları, 28-29 Eylül’de Bonus Parkorman’ın keyifli atmosferinde gerçekleşecek Boyner Dynamic Fest’e, dinamizmi yaşamaya davet ediyor.

Yılın en dinamik festivali ‘Boyner Dynamıc Fest’in 2.’si geliyor


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.