Yıldırım: Bölgedeki sanayi yatırımlarının önünü açmayı hedefliyoruz

Afyonkarahisar, 5 Haziran (Hibya) – Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Afyonkarahisar Merkez 2. OSB kamulaştırma çalışmaları kapsamında en büyük desteği Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nın verdiğini belirterek, Sinanpaşa bölgesi adına teşekkürlerini iletti

Yıldırım: Bölgedeki sanayi yatırımlarının önünü açmayı hedefliyoruz
Yayınlama: 05.06.2024
2
A+
A-

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Afyonkarahisar Merkez 2. OSB adına Sinanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen kamulaştırma çalışmalarında önemli bir aşama kaydedildiğini söyledi.

Afyonkarahisar Merkez 2. OSB’de yapılan kamulaştırma çalışmalarının bölgedeki sanayi yatırımlarının hızlandırılmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Yıldırım, “Sinanpaşa Belediyesi olarak, Afyonkarahisar Merkez 2. OSB adına yürüttüğümüz kamulaştırma çalışmalarında önemli bir mesafe katettik. Şu ana kadar 132 tapunun tescil işlemlerini başarıyla tamamladık. Geri kalan 132 tapunun tescil işlemlerini de en kısa zamanda bitirerek, bölgedeki sanayi yatırımlarının önünü açmayı hedefliyoruz. Afyonkarahisar Merkez 2. OSB’de yapılan çalışmalarımız ile bölgedeki sanayi alanlarının genişletilmesine ve ekonominin canlanmasına büyük katkı sağlayacaktır. Bölgemiz cazip bir yatırım merkezi haline gelecektir. Bu süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.