Yerlikaya: “FETÖ’ye yönelik düzenlenen Kıskaç-25 Operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-25” Operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya: “FETÖ’ye yönelik düzenlenen Kıskaç-25 Operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı
Yayınlama: 28.08.2024
1
A+
A-

11 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-25” Operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı

Operasyonların devam edileceğini aktaran Ali Yerlikaya, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Antalya, Çorum, Elazığ, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Kahramanmaraş ve Van’da FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-25” Operasyonu düzenlendi.

Bakan Yerlikaya operasyona ilişkin, “Operasyonlarda şüphelilerin örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlarının bulunduğu,  Örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları,  İfade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.” bilgisini paylaştı.

Operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.