Yenimahalle’nin kütüphaneleri yıl boyunca hizmet veriyor

Yenimahalle Belediyesi, ders çalışma ve kitap okuma ortamına gereksinim duyan ilçe sakinleri için 12 kütüphanesi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Yenimahalle’nin kütüphaneleri yıl boyunca hizmet veriyor
Yayınlama: 05.07.2024
1
A+
A-

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki 12 kütüphanesi ile haftanın 7 günü vatandaşlara hizmeti sürdürüyor.

Kentkoop Mahallesi’nde bulunan Yaşar Kemal Kütüphanesi ve Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kütüphanesi saat 09.00-22.00 arası, Ata Mahallesi Ata Kütüphanesi, Gayret Mahallesi Yenimahalle Kütüphanesi, Kaletepe Mahallesi Kaletepe Kütüphanesi, Demetevler Mahallesi Demetevler Destek Eğitim Merkezi Kütüphanesi, Gazi Mahallesi Gazi Kütüphanesi, Yeşilevler Mahallesi Karşıyaka Kütüphanesi, Ergenekon Mahallesi Rüştü Asyalı Kütüphanesi, Yeniçağ Mahallesi Ragıp Tüzün Destek Eğitim Merkezi Kütüphanesi ile Çiğdemtepe Mahallesi Şentepe Kütüphanesi saat 09.00-20.00 arası, Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Akademisi Gençlik Kütüphanesi ise saat 09.00-23.00 arasında hizmet veriyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, titap okuma alışkanlığının kazanılması için kütüphanelerin çoğaltılması gerektiğini dile getirdi.

Ülkede kitap alışkanlığının olmadığını belirten Başkan Yaşar, “Bu alışkanlığın kazanılması için gerekli ortamların sağlanması gerekir. Bu sınavlara çalışan, derslerinde başarılı olmak isteyen gençlerimiz için de geçerli. Çoğu evinde yeterli çalışma ortamı bulamıyor, huzurlu bir ortamda kitap okuyamıyor. Biz vatandaşlarımıza bu ortamları 12 kütüphanemiz ile sağlıyoruz. Amacımız okumayı ve araştırmayı seven bir neslin yetişmesidir. Bu doğrultuda hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.