Yenimahalle’de 4’üncü Geleneksel Kahve Festivali gerçekleştirildi

Yenimahallelileri yaz akşamlarında renkli etkinliklerde buluşturan Yenimahalle Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği 4’üncü Kahve Festivalini Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleştirdi.

Yenimahalle’de 4’üncü Geleneksel Kahve Festivali gerçekleştirildi
Yayınlama: 04.08.2024
1
A+
A-

19 firmanın katılım sağladığı Kahve Festivali’nde, kahvenin geçmişten günümüze tarihsel yolculuğunu sunumlar eşliğinde öğrenen Yenimahalle sakinleri, Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası’nın muhteşem konserleri ile unutulmaz bir hafta sonu yaşadı.

İki gün süren Kahve Festivali’nde; kahve nedir ve nasıl sunulur, evde nitelikli kahve pişirme teknikleri, filtre kahve yapmanın püf noktaları gibi merak edilen teknikler uygulamalı olarak kahve meraklılarına aktarıldı. Festivale katılan çocuklarında unutulmadığı etkinlikte, minik sakinler YENİMEK eğitmenleri eşliğinde çömlek yapımını öğrendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde, Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası sanatçılarından Pırılay Pekpak, Coşkun Koyuncu, Sezen Yurtseven ve Cem Özbek ise birbirinden güzel şarkı ve türküleri Yenimahalle sakinleri için seslendirdi.

Kahve Festivali’ne CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Naki Demir, Ferudun Güngör, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.