Yeni dünyanın enerjisine güvenli bir geçiş için DEHN

İklim krizi ve artan enerji maliyetleri, ticari ve özel tüm sektörlerde yenilenebilir enerjilerin önemini artırıyor. Enerjinin akıllı ve sürdürülebilir bir şekilde üretimi, dağıtımı ve kullanımı, kaynakların sürdürülebilir bir şekilde yönetilebilmesi açısından kritik önem taşıyor.

Yeni dünyanın enerjisine güvenli bir geçiş için DEHN
Yayınlama: 17.05.2024
0
A+
A-

Yenilenebilir enerji kullanımdaki büyük artış, başa çıkılması gereken yeni zorlukları da beraberinde getiriyor. Örnek olarak hem şimdi hem de gelecekte yıldırım düşmesi ve etkilerine karşı nasıl koruma sağlanacağı bu zorlukların başında geliyor. DEHN, kendini kanıtlanmış yenilikçi koruma çözümleriyle bu zorluklara karşı bir cevap olabilir. DEHN, dünyanın dört bir yanında sürekli bir enerji tedariki sağlayabilmek için yapılan yatırımları yıldırım ve ani dalgalanmaların neden olduğu kesintilere karşı koruyor.

DEHN, hem özel sektör için çatı sistemlerini hem de büyük fotovoltaik enerji santrallerini yıldırım ve ani dalgalanmaların neden olduğu arızalara ve kesintilere karşı koruyor. DEHN ayrıca, enerji kullanımı için doğru güvenlik ekipmanlarını sağlayarak bu tesislerin ve insanların da korunmasında yardımcı oluyor.

Güvenilirlik ve güvenlik, elektrikli araç pazarındaki başlıca öncelikler arasında yer alıyor. Şarj istasyonu altyapısında ve elektrikli araçlarda yıldırım veya ani dalgalanmaların neden olduğu hasarlar oldukça yüksek maliyetli olabilir ve önlenmelidir.

DEHN'in özelleştirilebilen koruma konseptleri, akıllı enerji şebekesi batarya depolama sistemlerinin, yıldırım ve ani dalgalanmalar durumlarında dahi pik azaltımı, enerji yönetimi ve güç kalitesinin korunması gibi görevleri güvenilir bir şekilde yerine getirebilmesini sağlıyor.

DEHN; fotovoltaik, akıllı şebekeler, batarya depolama ve elektrikli araçlar gibi önemli konularda kurulumun büyüklüğünden bağımsız olarak yenilikçi koruma çözümleri sunuyor. DEHN, onlarca yıllık deneyiminden yararlanarak yıldırımdan korunma alanı konseptini planlamış ve gerçekleştirilmesine yardımcı olmuştur. Kapsamlı bir yıldırım ve aşırı gerilim koruma konsepti ve uygun ürünlerin kullanımı, tüm sistemlerin kullanılabilirliğini ve ömrünü artırır. Böylelikle, doğrudan yıldırım çarpmasından kaynaklanabilecek riskler hem güvenlik hem de ekonomik olarak kabul edilebilir bir seviyeye indirilebilir. DEHN aşırı gerilim koruma cihazları, standartlardaki şartların yanı sıra sistemlerin ve tesisatların çalışma parametrelerinden kaynaklanan gereksinimleri de karşılıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.