Yazın serinleten lezzetleri Costa Coffee’de

Avrupa’nın en büyük kahve zinciri Costa Coffee, yaza özel serinleten lezzetleriyle sıcak günleri karşılıyor. Yeni menüsünde yaz mevsiminin renkli ve enerjik atmosferinden ilham alan Costa Coffee, yeni lezzetleri Blueberry Bubble Frappe ve çeşitli aromalarla hazırlanan Refresher’larla herkesi serin bir molaya davet ediyor.

Yazın serinleten lezzetleri Costa Coffee’de
Yayınlama: 05.06.2024
1
A+
A-

Türkiye’ye Boyner ile gelen Costa Coffee, yaza özel hazırladığı menüsüyle sıcak günlerin de buluşma noktası olmaya devam ediyor.  Menüdeki Blueberry Bubble Frappe, gerçek meyvelerle hazırlanan Elma&Çilek, Çarkıfelek & Şeftali, Yabanmersini & Nar Aromalı Refresher gibi yazın enerjisini yansıtan yepyeni  içecekleriyle Costa Coffee, damaklarda benzersiz ve serinletici bir lezzet bırakıyor. Tatlı menüsünü de zenginleştiren Costa Coffee’de Lotuslu, Çilolatalı Ekler ve Cookie Crumble Kruvasan ise kahve yanına eşlik eden tatların başında geliyor.

Hafif atıştırmalıklar ve besleyici lezzetler Costa Coffee’de!

Yazın favorisi hafif atıştırmalıklar da Costa Coffee’nin menüsünde öne çıkıyor.  Sağlıklı öğünleri tercih edenler için Tavuklu Sezar Salata ve besleyici kinoa taneleriyle hazırlanan Kinoa Salatası yaz günlerinde lezzetli ve doyurucu seçenekler arasında yerini alıyor.

Hayata serinletici lezzetlerle kısa bir mola vermek isteyenler Costa Coffee’nin bulunduğu Boyner İstinyePark, Boyner Cadde, Pangaltı, Ankara A City AVM, Ankara AnkaMall, İstanbul Hilltown ve Bodrum Midtown’u ziyaret edebilir.  

 Costa Coffee Hakkında:

İtalyan kardeşler Sergio ve Bruno Costa tarafından 1971 yılında Londra'da kurulan Costa Coffee, 32 uluslararası pazarda 4.000'den fazla kahve dükkânı işletmektedir. Costa Coffee, Allegra Strategies tarafından 12 yıl üst üste (2010-2021) “İngiltere ve İrlanda'nın En İyi Kahve Dükkanı Zinciri” seçilmiştir. 

Küresel bir kahve markası olan Costa Coffee, Flat White'ın piyasaya sürülmesi ve Costa Express'in tanıtılması da dahil olmak üzere sektörde yenilikçi yapısı ile lider marka olarak öne çıkmaktadır. Costa Coffee, “imza kahvesi” haline gelen Mocha Italia'nın mükemmel karışımını keşfetmeden önce 112'den fazla deneme gerçekleştirmiştir. 100% Rainforest Alliance sertifikalı çiftliklerden elde edilen kahve çekirdekleri Costa Coffee’nin imza kahvesi olan Mocha Italia’nın benzersiz tat ve aromasına hayat vermektedir.

Parçası olduğu topluluklara olumlu bir katkı yapmayı ilkesi haline getiren Costa Coffee, kahve yetiştiriciliğinin yoğunluklu olduğu bölgelerdeki çocukların yaşam kalitelerini artırmak, güvenli ve kaliteli bir eğitime erişmelerine yardımcı olmak için Costa Vakfı’nı kurmuştur. Bu kapsamda 90'dan fazla yeni okul ve 10 ülkede 750'den fazla derslik inşa etmiş, dünya çapında kahve yetiştiren topluluklarda 90.000'den fazla kişinin eğitime erişimini sağlamıştır.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.