Yanmar YM serisi traktörlerde yüzde 10 KDV bedeli Yanmar Turkey’den

Yanmar Turkey; İzmir Torbalı tesislerinde ürettiği, yeni yönetmeliklere uygun, üstün performansıyla dikkat çeken, son teknoloji Yanmar STAGE V motora sahip YM serisi traktörlerinde 31 Temmuz’a dek yüzde 10 KDV bedelini kendi karşılıyor.

Yanmar YM serisi traktörlerde yüzde 10 KDV bedeli Yanmar Turkey’den
Yayınlama: 17.07.2024
1
A+
A-

Her zaman çiftçilerin yanında yer alan Yanmar Turkey, yeni yönetmeliklere uygun, sürüş konforu sağlayan ve çevreci motora sahip Yanmar YM serisi traktör modelleri için, yoğun istek üzerine çok talep gören ‘KDV Bizden’ kampanyasını yeniden başlattı. 31 Temmuz’a kadar geçerli olacak kampanyada, YM347 – YM359 model traktörlerde yüzde 10 oranında KDV bedeli, Yanmar Turkey tarafından üstleniliyor.

Yanmar Turkey Makine A.Ş. Tarım İş Kolu ve İş Geliştirme Direktörü Murat Balkan Kanbir, günümüz ekonomik koşullarında faaliyetlerine devam eden çiftçilere rahat nefes aldırmak amacıyla ‘KDV Bizden’ kampanyasını başlattıklarını söyleyerek, “Traktörünü yenilemek ya da yeni bir traktör almak isteyen çiftçilere büyük bir fırsat sunan kampanyamızda yüzde 10 KDV oranını biz üstleniyoruz. Böylece günümüz şartlarında önemli bir indirim imkânı sağlıyoruz. Çiftçilerimizin her zamanki gibi yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Daha az yakıtla daha yüksek performans

KDV Bizden kampanyasına dahil YM347 ve YM359 serisi traktörler, yeni yönetmeliklere uygun STAGE V uyumlu 4 silindirli Yanmar motoru ve senkronize şanzımanıyla düşük yakıt tüketimi sağlarken güç ve performanstan ödün vermiyor. En zorlu uygulamalar ve arazilerle başa çıkacak kadar güçlü olan modeller, 47 veya 60 HP'lik güçlü ve kanıtlanmış Yanmar motoruyla aynı zamanda çevresel etkiyi en aza indirecek şekilde tasarlanıyor. Düzenli kontrol ve değişim gerektiren tüm ana bileşenlerin kolayca erişilebilir konumda olması modellerin bakımını daha pratik hale getirirken çiftçinin işini de kolaylaştırıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.