Yamaha’nın scooter modeli yeni Yamaha RayZR Türkiye’de

Yamaha, şehir içi scooter sınıfının en hafif modellerinden biri olan RayZR’yi Türkiye’de lansmana özel sınırlı sayı ve stokla, 94 bin TL’lik rekabetçi fiyatıyla satışa sundu.

Yamaha’nın scooter modeli yeni Yamaha RayZR Türkiye’de
Yayınlama: 31.05.2024
5
A+
A-

Yamaha’nın scooter modeli RayZR, Türkiye’de lansmana özel sınırlı sayı ve stokla, 94 bin TL’lik rekabetçi fiyatıyla satışa sunuldu. Yamaha’nın en hafif scooter modeli olarak dikkat çeken RayZR, güvenilir, çevik ve eğlenceli yönlerinin yanında çarpıcı tasarımı ve aynı zamanda uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Yeni Yamaha RayZR, dinamik gövde tasarımı, Blue Core teknolojisine sahip motoru, 21 litrelik sele altı bagaj kapasitesi, yakıt tüketimini yüzde 4’e kadar azaltan Start-Stop sistemi, 99 kilogramlık ağırlığı, LED farları, daha rahat sürüş pozisyonu sağlayan iki düzeyli geniş selesi, LCD  gösterge paneli ve daha seri kalkış sağlayan ve hareket halinde ek destek sunan özel elektrikli güç destek sistemi ile her türü koşulda sınıf standartlarının üzerinde bir sürüş dinamiği vadediyor.

Yamaha’nın sportif tasarım anlayışıyla şekillenen yeni scooter modeli RayZR, motosiklet tarzı dinamik gövdesi ve LED farları ile her görüşte fark edilen şehirli bir scooter olarak öne çıkıyor. Standart halojen farlara göre üstün bir performans sunan LED farlar, en karanlık yollarda bile güvenli bir sürüş vadediyor. Yeni RayZR, Anodized Red ve Midnight Black olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile tercih edilebiliyor. Bu çarpıcı görünüme sahip olan scooter, motosikletten ilham alınan ön karenajı, füme ön camı, açılı aynaları ve kontrast gövde renkleriyle şehir içi ulaşım sınıfına yeni ve dinamik bir tarz getiriyor.

Yalnızca 99 kilogram ağırlığındaki scooter, yoğun şehir trafiğinde son derece çevik bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca 21 litrelik sele altı saklama alanı, kask ya da alışveriş çantalarını koymak için ideal. Yeni RayZR, saklama hacmi konusunda tüketicilerin şehir içi ihtiyaçlarını optimum şekilde karşılıyor.

RayZR, düşük emisyon ve etkileyici yakıt tasarrufuyla verimliliğini performans ile buluşturan yeni 125 cc Yamaha Blue Core motordan güç alıyor. Bu motor, daha seri hızlanma için özel bir Güç Destek Sistemi ile donatılıyor. Sınıfın en iyi yakıt tüketim değerlerinden birine imza atan scooter, çevre dostu Start-Stop sistemi sayesinde trafik ışıklarında veya kavşaklarda durulduğunda motoru otomatik olarak kapatarak yakıt tüketimini yüzde 4’e kadar azaltıyor.

Tek dokunuşla elektrikli marş ve ayak marşı ise fonksiyonelliği artıyor. Scooter’da yer alan yeni Akıllı Motor Jeneratörü ise motorun oldukça sessiz çalışmasını sağlarken hızlı bir kalkış sunan özel Güç Destek Sisteminin arkasındaki temel teknoloji olarak öne çıkıyor. Yeni Yamaha RayZR’de yer alan Birleşik Fren Sistemi sorunsuz, dengeli ve güvenli bir frenleme performansı sunar. 5.2 litrelik yakıt tankı kapasitesine sahip olan yeni RayZR, 1.8 LT/100 kilometrelik ekonomik bir yakıt tüketim değeri de sunuyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.