Yale Linus Akıllı Kilit L2 piyasaya sunuldu

Yale Akıllı Güvenlik Ekosistemi, yeni nesil Yale Akıllı Kilitler ile büyüyor.

Yale Linus Akıllı Kilit L2 piyasaya sunuldu
Yayınlama: 28.05.2024
4
A+
A-

Akıllı ev güvenlik çözümlerinin lider sağlayıcısı Yale, amiral gemisi Linus ürününün yeni nesli olan Yale Linus Akıllı Kilit L2’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Güvenlikten ödün vermeden günlük hayatı kolaylaştırmak için tasarlanan yeni Akıllı Kilit, son teknoloji tasarım, işlevsellik ve yeniliği tek üründe bir araya getiriyor. 

Üretiminde daha az malzeme kullanan ve önceki nesle göre yüzde 20 daha küçük bir boyuta sahip olan akıllı kilit, endüstriyel tasarım stüdyosu Bould Design tarafından geliştirildi. Şık ve dar endüstriyel tasarımı ve dayanıklı metal gövdesi, gelenekselden çağdaşa her evin mimari tasarımını tamamlıyor. 

Oldukça kolay bir kuruluma sahip olan akıllı kilit çoğu yuvaya/kilide uyum sağlıyor. Kapılara hızlı bir şekilde monte edilebiliyor ve herhangi bir iz bırakmadan çıkarılabiliyor. Önceki nesil Linus ürününden daha hızlı ve daha güçlü olan Linus® L2’de yerleşik Wi-Fi özelliği bulunuyor. Böylece uzaktan erişim sağlamak için Connect Wi-Fi Bağlantı Köprüsü satın almak gerekmiyor. Akıllı kilit tek bir şarjla 6 aya kadar güç sağlayan şarj edilebilir bir pil paketiyle çalışıyor. Pil seviyeleri azaldığında bildirim gönderiyor. 

Kullanıcılar Yale Akıllı Tuş Takımı veya yeni Yale Dot gibi aksesuarlar sayesinde, sanal anahtarları veya kodları güvendikleri kişilerle paylaşıp eve anahtarsız giriş sağlayabiliyor. Yale Home uygulamasındaki Etkinlik Akışı, Akıllı Uyarılar ve bildirimler, evin kapısının ne zaman açılıp kapandığını gösteriyor. Böylece eve erişim izni verilen kişilerin eve giriş çıkışları takip edilebiliyor.

Yale Akıllı Güvenlik Ekosistemi’nde yerini alan Yeni Yale Linus® Akıllı Kilit L2, Akıllı Kameralar ve Akıllı Görüntülü Kapı Zilinin yanı sıra Akıllı Depolama serisi ve Akıllı Bahçe ve Garaj Kapısı Kilit Modülü gibi diğer popüler Yale ürünleriyle sorunsuz bir şekilde birlikte çalışabiliyor. Ayrıca Amazon Alexa, Google Home ve gibi önde gelen sesli asistanlarla da entegre oluyor. Bu yılın ilerleyen dönemlerinde ürün, diğerlerinin yanı sıra Apple Home’u da Linus L2’ye getirecek bir donanım yazılımı güncellemesiyle Thread üzerinden Matter uyumlu olacak. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.