WhiteBIT TR, Türkiye’nin en çok indirilen 5 kripto para uygulaması arasında

Avrupa’da FC Barcelona’nın, Türkiye’de ise Trabzonspor’un partneri olan kripto para borsasının Mart 2024’te yayına aldığı Türkçe uygulaması, App Store’un en çok indirilen 5 kripto para borsası arasında yerini aldı.

WhiteBIT TR, Türkiye’nin en çok indirilen 5 kripto para uygulaması arasında
Yayınlama: 02.07.2024
3
A+
A-

2022'den bu yana Türkiye’deki kullanıcılara hizmet veren, Türkiye pazarına özel olarak geliştirilmiş mobil uygulamasını Mart 2024'te yayına alan Avrupa’nın önde gelen kripto para borsası WhiteBIT, dört ay gibi kısa bir sürede WhiteBIT TR uygulamasıyla Türkiye’de App Store’un en çok indirilen 5 kripto para uygulamasından biri olmayı başardı. 

Türkiye uygulamasını Mart 2024’te yayına aldı

Coinmarketcap sıralamasına göre dünyanın lider 50 kripto para borsası arasında yer alan, 190 ülkede 4 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren WhiteBIT, Avrupa'nın en büyük kripto para borsalarından biri olarak konumlanıyor. Ülkemizdeki kullanıcılara 2022'den bu yana hizmet veren WhiteBIT, Mart 2024'te Türkiye pazarına verdiği stratejik önemin göstergesi olarak, WhiteBIT TR mobil ve web uygulamalarını yayına aldı. 

Dört ay gibi kısa bir sürede App Store’da indirilen 5 büyük Türkçe kripto para borsası uygulaması arasında giren WhiteBIT TR, TRY işlem çiftinde alım satım yapma olanağı sunan güvenilir altyapısı, Türkiye’deki topluluğa özel ödül havuzları ve Türkçe destek gibi olanaklarıyla hizmet veriyor. 

“Türkiye’deki yatırımcılar WhiteBIT TR’yi benimsedi”

Haziranın son haftasında Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda kabul edilen ve kamuoyunda kripto para yasası olarak bilinen düzenleme, küresel borsaları Türkiye’de operasyon gösterebilmesi ve Türkçe iletişim faaliyeti yürütebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu lisansına tabi tutuyor. Türkiye’de yerleşik bir tüzel kişilik ve TÜBİTAK tarafından onaylanan altyapıya sahip Türkçe uygulama ve platformlar, lisans sürecinde değerlendirilen kriterler arasında konumlanıyor. 

Mart 2024’te yayına aldıkları WhiteBIT TR uygulamalarının Türkiye’deki yasal çerçeveye uyum için erken atılmış adımlardan biri olduğunu belirten WhiteBIT TR CEO’su Volodymyr Nosov, “Türkiye, yaygın kripto adaptasyonuyla WhiteBIT için her zaman stratejik bir pazar oldu. Dinamik ve teknoloji odaklı yapısıyla WhiteBIT’in büyüme yolculuğunda önemli bir yere koyduğu Türkiye pazarındaki kullanıcılara Türkçe mobil uygulamalarımızla hizmet vermekten memnunuz. Türkiye’deki kullanıcılarımızın WhiteBIT TR uygulamalarını hızla benimsediğini, gerek dijital etkileşimlerden gerek de uygulama mağazalarında kısa sürede yakaladığımız başarıdan görebiliyoruz” dedi.

Trabzonspor’un resmi kripto partneri

Küreselde FC Barcelona'nın kripto para partneri olan Avrupa'nın en büyük borsası WhiteBIT, Türkiye'deki kullanıcılara hizmet vermeye başladığı 2022'de Trabzonspor'un da kripto partneri ve sponsoru olmuştu. Trabzonspor'un 55. kuruluş yıl dönümü kutlamalarının arefesinde yürürlüğe giren sponsorluk anlaşması kapsamında Trabzonspor, yeşil sahalara sırtında WhiteBIT TR yazan formalarla çıkıyor. 

WhiteBIT TR, kayıt olan ve hesap doğrulama sürecini tamamlayan veya arkadaşlarını kripto para borsasına davet eden kullanıcılara USDT cinsinden ödüller sunarken, dönemsel ödül havuzu kampanyalarıyla Türkiye’de kripto para birimlerinin yaygınlaşmasına katkıda bulunuyor. Ayrıca WhiteBIT TR, gerçekleştirdiği Launchpad etkinlikleriyle Türkiye’deki yatırımcıların umut veren yeni kripto para projelerine erken erişimine olanak tanıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.