Walz ABD’de Demokratlar’ın Başkan Yardımcısı adaylığını kabul etti

Washington, 22 Ağustos (Hibya) – Demokratlar’ın Ulusal Kongresinin üçüncü ve son gününde konuşan Demokratların Başkan Yardımcısı adayı Tim Walz adaylığı kabul ettiğini söyledi.

Walz ABD’de Demokratlar’ın Başkan Yardımcısı adaylığını kabul etti
Yayınlama: 22.08.2024
3
A+
A-

Vali Tim Walz, Demokratik Ulusal Kongre' de başkan yardımcısı adayı olarak kariyerinin en büyük sahnesinde seçmenlere kendini tanıtırken ve Kamala Harris'in Kasım ayında seçilmesi halinde ülkeyi nasıl yöneteceğini anlatırken “Adaylığınızı kabul etmek benim için hayatımın onuru ” dedi.

Kongrenin üçüncü gününde konuşan önemli konuşmacılardan eski Başkan Bill Clinton Harris'in seçilmesi için heyecan verici bir konuşma yaptı ve Harris' in karakterini Donald Trump'ınkiyle karşılaştırdı.

 Eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi başkan yardımcısının “bizi yeni zirvelere taşımaya hazır olduğunu ” söylerken Oprah Winfrey bu seçimin bir özgürlük mücadelesi olduğunu söyledi.

CNN'e konuşan danışmanlar, Harris Perşembe günü partisinin tarihi başkan adaylığını kabul ederken Harris'in bu konuşmayı “Amerika'ya kendi sesiyle seslenişi” olarak gördüğünü söyledi.

Bir kampanya yetkilisinin CNN'e verdiği bilgiye göre ünlü Amerikalı şarkıcı Neil Young, Harris-Walz kampanyasının Walz Çarşamba gecesi Chicago'da sahneden inerken “Rockin' in the Free World” şarkısını kullanmasına bizzat izin verdi.

Walz, Demokrat başkan yardımcısı adaylığını sembolik olarak kabul ettiği konuşmasının ardından kullanmak üzere, en sevdiği şarkı olduğu için şarkıyı bizzat seçti.

Young, müziğinin daha önce Trump kampanyasının 2020'de kullanmasını engellemek için dava açmıştı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.