Vosmer Otomotiv, 6. İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nin ana sponsoru oldu

Vosmer, İzmir Arena’da bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük etkinliklerinden biri olan ve Loc Festivals tarafından düzenlenen İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nin ana sponsoru oldu.

Vosmer Otomotiv, 6. İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nin ana sponsoru oldu
Yayınlama: 05.06.2024
3
A+
A-

Vosmer Otomotiv, Türkiye'nin en büyük etkinliklerinden biri olan ve Loc Festivals tarafından düzenlenen İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nin ana sponsoru oldu. Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken etkinliklerinden biri olan ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali yaklaşık 29 bin kişinin katılımıyla İzmir Arena’da gerçekleşti.

İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nde, çikolata ve tatlı konusunda Türkiye ve dünya çapında başarılar elde etmiş ünlü şefler tarafından düzenlenen workshoplar ilgi gördü. Festivalde ayrıca çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı planlanmış, tüm gün devam eden atölyeler, söyleşiler, gösteriler ve oyun alanlarında İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Vosmer Otomotiv, sadece araç satışı veya satış sonrasında değil, hayatın her alanında İzmirlilere dokunan bir şirket olarak, şehrin kültürel zenginliklerini desteklemek amacıyla festivalin en büyük destekçilerinden biri oldu. İzmir Arena’da gerçekleşen İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali boyunca Vosmer Otomotiv standında İzmirlilerin keyifli vakit geçirmesi için hazırlanan eğlenceli oyun alanları büyük ilgi gördü.

Yoğun katılımla üç gün süren etkinlikte konuşan Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Otomotiv sektöründe kendini kanıtlamış bir şirket olmanın yanı sıra gerek spor gerekse kültür ve sanata olan duyarlılığımızı, şehrimizin  kültürel zenginliklerini desteklemek amacıyla yapılan bu tip etkinliklere destek vererek gösteriyoruz. Bu kapsamda İzmir'in ruhunu yansıtan 6 İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nin ana sponsoru olarak güzel şehrimize katkıda bulunduğumuza inanıyoruz. Festival alanında kurduğumuz Vosmer Otomotiv standına İzmirlilerin gösterdiği ilgi bizi çok mutlu etti. Vosmer Otomotiv olarak otomobil satan bir şirket olmanın dışında doğduğumuz şehir olan İzmir’e ve İzmir halkına katkı sağlayan bir marka olmak için bu tarz etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

Festival süresince Vosmer Otomotiv sponsorluğunda çocuklara yönelik interaktif sahne gösterileri (Maşa ile Koca Ayı ve Kral Şakir) ve farklı etkinlikler düzenlendi. Ayrıca İzmirlilerin keyifli vakit geçirmesi için hazırlanan Vosmer Otomotiv standında, çocuklara, Vosmer Otomotiv’in sosyal sorumluluk projesi olan Yaya Geçidi ve Trafikte Saygı temalarını içeren birbirinden güzel ve eğitici hediyeler dağıtıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.