Vertiv ve ZincFive, Kuzey Amerika ve EMEA bölgelerinde iş birliği yapıyor

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv ve nikel-çinko (NiZn) akü çözümlerinde dünya lideri ZincFive®, Vertiv’in veri merkezi yedek gücü için kullanılabilir akü sistemleri portföyüne ZincFive BC Serisi kesintisiz güç kaynağı (UPS) Akü Kabinlerini ekleyeceğini duyurdu.

Vertiv ve ZincFive, Kuzey Amerika ve EMEA bölgelerinde iş birliği yapıyor
Yayınlama: 24.07.2024
0
A+
A-

Güvenli ve geri dönüştürülebilir nikel-çinko aküler, belirli Vertiv™ UPS sistemleriyle uyumlu olup, müşterilerin veri merkezi alanlarının çevresel etkilerini en aza indirme taahhüdünü destekliyor. ZincFive BC Serisi UPS Akü Kabinleri, artık Vertiv tarafından Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde sunuluyor.

ZincFive’ın BC Serisi UPS Akü Kabinleri, megawatt sınıfı UPS invertörleriyle geriye ve ileriye dönük uyumluluğa sahip ilk nikel-çinko akü enerji depolama çözümü olarak öne çıkıyor. BC Serisi, VRLA ve Lityum-İyon akülere kıyasla sektördeki en küçük alan gereksinimine ve minimal bakım ihtiyaçlarına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. NiZn kimyası, zayıf veya tükenmiş hücrelere rağmen batarya dizilerinin iletken kalmasını sağlayarak güvenilir bir çalışma sunuyor. Ayrıca, Boundless Impact tarafından gerçekleştirilen ve ZincFive tarafından yaptırılan bir çalışmaya göre, ZincFive’ın NiZn aküleri, kurşun-asit ve lityum akülere kıyasla uçtan uca önemli ölçüde daha düşük çevresel etkiye sahip ve bu durum uzman analizleriyle doğrulanmış durumda.

ZincFive'ın CEO'su ve Kurucu Ortağı Tim Hysell, “Yenilikçilik konusundaki sarsılmaz taahhüdümüz, güçlü, güvenli ve güvenilir nikel-çinko akü teknolojimizde kendini gösteriyor. BC Serisi, hem bugün hem de gelecekte veri merkezlerinin değişen taleplerini karşılamak için ideal bir çözümü temsil ediyor. Ayrıca, veri merkezi yedek batarya sistemlerinde sürdürülebilirliğin önemi artıyor ve bu durum, ZincFive, ortaklarımız ve müşterilerimizin paylaştığı değerlerle mükemmel bir şekilde uyuşuyor. Karbon emisyonlarını ve işletme masraflarını en aza indirmeye kararlıyız, üstelik güvenlik veya performanstan ödün vermeden.” dedi.

Vertiv Enerji Depolama Kıdemli Direktörü Milind Paranjape, “Vertiv ve ZincFive, daha az atık ve daha yüksek enerji verimliliği ile dünya çapında güvenilir ve verimli veri merkezleri oluşturmayı amaçlıyor. Vertiv, ZincFive ürününü büyük veri merkezi şirketleri için halihazırda birçok yerde kullanıma sunuyor” dedi. Paranjape ayrıca, bu teknolojinin, Ulusal Yangından Korunma Kurumu (NFPA) standartları ve Uluslararası Yangın Kodu (IFC) ile ilgili olarak yerel Yetki Sahipleri (AHJ'ler) ile zorluk yaşayan müşteriler için mükemmel bir çözüm olduğunu belirtti.

ZincFive BC Serisi UPS Akü Kabinleri ve Vertiv™ UPS sistemleriyle uyumluluğu hakkında daha fazla bilgi için Vertiv satış temsilcinizle iletişime geçin veya Vertiv.com'u ziyaret edin.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.