Vertiv, kritik dijital altyapı için yeni yapay zeka merkezini tanıttı

Vertiv’in yeni yapay zeka merkezi, yapay zeka kümeleri için dağıtım ve altyapı stratejilerine yönelik bir rehber ve büyük GPU setleri için eksiksiz altyapı referans tasarımları sunuyor.

Vertiv, kritik dijital altyapı için yeni yapay zeka merkezini tanıttı
Yayınlama: 06.06.2024
0
A+
A-

Yapay zekanın (AI) kullanım alanları hızla genişlerken, veri merkezleri için uzman bilgi eksikliği yaşanıyor. Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv, bu bilgi boşluğunu ve acil bilgi ihtiyacını fark ederek Yapay Zeka Merkezi'ni hayata geçirdi. İş ortakları, müşteriler ve web sitesi ziyaretçileri, yapay zekaya hazır altyapılarını başarılı bir şekilde planlamak için uzman bilgilere, referans tasarımlara ve kaynaklara erişebilecekler.

Vertiv Yapay Zeka Merkezi, yenileme ve sıfırdan uygulamalar için teknik raporlar, endüstri araştırmaları, araçlar, güç ve soğutma portföylerini içeriyor. Yeni referans tasarım kütüphanesi, kabinet başına 10-140kW arasında değişen mevcut ve gelecekteki çip setlerini desteklemek için ölçeklenebilir sıvı soğutma ve güç altyapısını çözümlerini gösteriyor.

Yapay zeka teknolojisi yığını ve destekleyici altyapıdaki hızlı ve sürekli değişimleri yansıtan Vertiv Yapay Zeka Merkezi, dinamik yapısıyla öne çıkıyor. Vertiv iş ortakları için bir Yapay Zeka Altyapısı sertifika programı da dahil olmak üzere, düzenli olarak yeni içeriklerle güncelleniyor.

Vertiv CEO'su Giordano (Gio) Albertazzi, “Vertiv, veri merkezi endüstrisi için dünya çapında yeni teknolojiler ve içgörüler paylaşma konusunda köklü bir geçmişe sahip. Müşterilerimizin, mevcut ve gelecekteki dağıtımlarda enerji verimli yapay zeka güç ve soğutma altyapısını ilk uygulayanlar arasında yer almalarını sağlamak için derin bilgi birikimi, geniş portföy ve uzman rehberlik sunmaya kararlıyız. Önde gelen çip üreticileri ve yenilikçi veri merkezi operatörleriyle olan yakın iş ortaklıklarımız, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza yapay zeka yolculuklarında güçlü bir destek sunmamızı sağlıyor” dedi.

IDC veri merkezleri araştırma direktörü Sean Graham, “Hemen hemen her sektör, yapay zeka aracılığıyla iş değerini artırma fırsatlarını araştırıyor; ancak altyapının nasıl dağıtılacağı konusunda sorular cevaplardan daha fazla. Vertiv gibi önde gelen bir altyapı sağlayıcısının, yapay zeka stratejisi oluşturmak ve bilgi için tek bir kaynak arayan işletmeler için oldukça değerli olduğuna inanıyorum” dedi.

Vertiv'in yapay zeka çözümleri hakkında daha fazla bilgi için Vertiv.com/AI adresini ziyaret edebilirsiniz.

Vertiv Hakkında

Vertiv (NYSE: VRT) müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli ve en iyi şekilde çalışmasını, iş gereksinimleriyle birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve devam eden hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezlerinin, iletişim ağlarının ve ticari ve endüstriyel tesislerinin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Genel merkezi ABD’de Ohio Westerville’de bulunan Vertiv, 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haberler ve içerik için Vertiv.com’u ziyaret edebilirsiniz.

İleriye Dönük İfadeler

Bu metin, 1995 tarihli Özel Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Yasası’nın 27. Bölümü ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası’nın 21E Bölümü anlamında ileriye dönük beyanlar içermektedir. Bu ifadeler sadece bir tahmindir. Fiili olaylar veya sonuçlar, burada belirtilen ileriye dönük beyanlardakilerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, bunların ve vertiv ve operasyonlarıyla ilgili en son Yıllık Rapfor ve Form 10-Q ile ilgili müteakip Üç Aylık Raporlar dahil olmak üzere Vertiv7in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yaptığı dosyalara yönlendirilir, Vertiv’in yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başka nedenlerle ileriye dönük beyanlarını güncelleme veya değiştirme yükümlülüğü yoktur ve bunlara yönelik herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.