Vertiv, doğrudan genişleme soğutma ünitesini duyurdu

Vertiv Liebert PDX ailesi, EMEA bölgesinde düşük Küresel Isınma Potansiyeline (GWP) sahip ve yanıcı olmayan soğutucu akışkanları kullanacak şekilde genişliyor.

Vertiv, doğrudan genişleme soğutma ünitesini duyurdu
Yayınlama: 10.07.2024
0
A+
A-

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv, düşük Küresel Isınma Potansiyeline (GWP) sahip ve yanıcı olmayan R513A soğutucu akışkan kullanan yeni ve son derece verimli Vertiv Liebert PDX-PAM doğrudan genleşmeli çevre ünitelerini tanıttı. Şu anda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde mevcut olan sistem, daha fazla verimlilik, güvenilirlik ve kurulumda maksimum esneklik (eski soğutucu akışkanlarla karşılaştırıldığında) sağlamak üzere çevre dostu bir soğutucu akışkanla çalışacak şekilde tasarlandı.

Liebert® PDX-PAM, veri merkezi sahiplerinin AB F-Gaz Yönetmeliği 2024/573'e uymasını ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasını sağlıyor. Yanıcı olmayan R513A soğutucu akışkan, geleneksel R410A ile karşılaştırıldığında Küresel Isınma Potansiyelini (GWP) yüzde 70'e kadar azaltırken, güvenlik ve güvenilirlikten ödün vermiyor. Yanıcı soğutucu akışkanlar kullanan ünitelerde olduğu gibi ek güvenlik cihazlarına ihtiyaç olmadığından, kurulum maliyetleri ve sermaye harcamaları (CAPEX) azalıyor.

Vertiv'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika başkanı Karsten Winther, “Verimlilik ve güvenilirliğin ön planda olduğu bu dönemde, düzenleyici gereksinimlerin ilerisinde olmamız ve müşterilerimize son teknoloji yenilikler sunmak için çevre dostu alternatiflere yönelmemiz gerektiğinin farkındayız. Bu yeni çözümle sadece müşterilerimizin mevcut sürdürülebilirlik hedeflerine hitap etmiyoruz; aynı zamanda soğutma teknolojisinin geleceğini destekliyor, ilerletiyor ve verimlilik ile güvenilirlikte yeni standartlar belirliyoruz” dedi.

Liebert PDX-PAM, 10 kW'dan 80 kW'a kadar farklı güç gereksinimlerini karşılayabiliyor. Ayrıca ünite, farklı hava akışı yapılandırmaları ve aksesuarlarla birlikte sunuluyor. Bu sayede, küçük ve orta büyüklükteki veri merkezleri, uç bilgi işlem uygulamaları, UPS ve güç odaları gibi çeşitli kullanım alanlarına kolayca uyum sağlayabiliyor. Liebert PDX-PAM üniteleri ile birlikte, sistem yapılandırmasına bağlı olarak, bir sistemin içindeki fazla ısının dışarıya atılması sürecini yönetmek için geniş bir soğutma çözümleri yelpazesi sunuyor.

Vertiv, yenilikçilikte öncülük ediyor ve Liebert® PDX-PAM ile teknoloji çıtasını yükseltiyor. Bu çözüm, düşük GWP'li ve yanıcı olmayan R513A soğutucu akışkan, inverter tahrikli fırçasız motor kompresörleri, patent bekleyen yenilikçi filtreye sahip kademeli bobin tasarımı, elektronik genleşme valfleri ve son teknoloji elektronik komütatörlü (EC) fanları standart olarak içeriyor. Entegre Vertiv™ Liebert® iCOM™ kontrolörü, bu bileşenlerin sorunsuz bir şekilde senkronize olmasını sağlayarak performansın tam modülasyonuna imkan tanıyor. Böylece, Liebert® PDX-PAM ünitesi, değişen çalışma koşullarına ve ısı yüküne verimli ve güvenilir bir şekilde uyum sağlıyor. Tam sürekli modülasyon yeteneği, yıllık güç tüketimini önemli ölçüde azaltarak, kısmi yük verimliliğini artırıyor. Ayrıca, makinenin performansını hassas bir şekilde izleyerek zamanında ve etkili bakım yapılmasını sağlıyor ve böylece daha maliyet etkin bir çözüm sunuyor.

Dell’Oro Group Araştırma Direktörü Lucas Beran, “Doğrudan genleşmeli sistemler için düşük GWP soğutucular, sürdürülebilir hava soğutma teknolojisinde önemli bir ilerlemeyi işaret ediyor. Düşük GWP'li ve yanıcı olmayan soğutucuları kullanarak, Vertiv AB F-Gaz Yönetmeliği gerekliliklerine uymakta ve güvenlik veya verimlilikten ödün vermeden karbon ayak izini azaltmayı hedefliyor. Bu yenilik, veri merkezi operatörleri için sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşırken yüksek operasyonel standartları koruma açısından büyük önem taşıyor” dedi.

R513A düşük GWP soğutucu akışkanlı Vertiv™ Liebert® PDX-PAM doğrudan genleşmeli çevre üniteleri veya diğer Vertiv çözümleri hakkında daha fazla bilgi için Vertiv.com'u ziyaret edin.

Vertiv, doğrudan genişleme soğutma ünitesini duyurdu

Vertiv hakkında

Vertiv (NYSE: VRT) müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli ve en iyi şekilde çalışmasını, iş gereksinimleriyle birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve devam eden hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezlerinin, iletişim ağlarının ve ticari ve endüstriyel tesislerinin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Genel merkezi ABD’de Ohio Westerville’de bulunan Vertiv, 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haberler ve içerik için Vertiv.com’u ziyaret edebilirsiniz.

İleriye dönük ifadeler

Bu metin, 1995 tarihli Özel Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Yasası’nın 27. Bölümü ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası’nın 21E Bölümü anlamında ileriye dönük beyanlar içermektedir. Bu ifadeler sadece bir tahmindir. Fiili olaylar veya sonuçlar, burada belirtilen ileriye dönük beyanlardakilerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, bunların ve vertiv ve operasyonlarıyla ilgili en son Yıllık Rapfor ve Form 10-Q ile ilgili müteakip Üç Aylık Raporlar dahil olmak üzere Vertiv7in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yaptığı dosyalara yönlendirilir, Vertiv’in yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başka nedenlerle ileriye dönük beyanlarını güncelleme veya değiştirme yükümlülüğü yoktur ve bunlara yönelik herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.