Vali Şıldak, Suruç’ta muhtarlarla buluştu

Şanlıurfa, 17 Ağustos (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suruç’ta muhtarlarla bir araya gelerek talepleri dinledi.

Vali Şıldak, Suruç’ta muhtarlarla buluştu
Yayınlama: 17.08.2024
1
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Şıldak’ın bugünkü adresi Suruç ilçesi oldu. Temaslarına göreve başlayan Suruç Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu’nu ziyaret ederek başlayan Vali Şıldak, Balkanlıoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın da katıldığı Suruç ziyaretini sürdüren Vali Şıldak, ardından muhtarlarla toplantı düzenleyerek talepleri dinledi.

Muhtarların enerji, sulama ve ulaşım başta olmak üzere çeşitli konulardaki sorunlarını dinleyen Vali Şıldak, ilgili kurum amirleri ile de görüşme gerçekleştirerek çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ayda iki defa muhtarlarla görüşme gerçekleştirilecek

Vali Şıldak, burada bütün muhtarlara seslenip, her iki haftada bir salı günü olmak üzere muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyeceğini söyledi.

Programa ilgili kurum amirlerinin de katılımının sağlanarak çözüm odaklı bir anlayış içerisinde olacaklarının altını çizen Vali Şıldak, “Bizim vazifemiz insana hizmet. Devletimizin bütün kurumları her zaman muhtarlarımızı dinleyecek ve sorunlarına çözüm bulacaktır. Sorunlarını ve bu sorunlara kurumlarımızın yaklaşımını bizzat kendilerinden soracağım” dedi.

Vali Şıldak değerlendirmesinde Suruç için özel bir yaklaşım sergileyeceğini belirterek, “Bundan sonra Suruç’ta bütün kurumlarımızla geniş bir gelişme hamlesi başlatmak istiyoruz. Huzurun ve güvenin adresi olmasının yanı sıra yaşam koşulları bakımından da daha iyi koşullara sahip bir Suruç özlemimizdir” şeklinde konuştu.

Asayiş ve güvenlik konularında da bir değerlendirme yapan Vali Şıldak, Suruç’tan tüm il genelindeki muhtarlara seslenerek uyuşturucu ile mücadelede ortak çalışmaya vurgu yaptı.

Sulama Projeleri, taban suyu yükselme sorunu, ulaşım, eğitim ve enerji konularındaki tüm sorunları dinleyen Vali Şıldak, önümüzdeki günlerde tekrar Suruç’a gelerek gelişmeleri aktaracağını ve çalışmaları takip edeceğini söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.