Vali Şıldak, STK ziyaretlerini sürdürüyor

Şanlıurfa, 25 Temmuz (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaret ederek talepleri dinledi.

Vali Şıldak, STK ziyaretlerini sürdürüyor
Yayınlama: 25.07.2024
1
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Şıldak sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Yeşilay ziyareti ile güne başlayan Vali Şıldak bugün de Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak ASKON Şubesinde iş adamları ile bir araya gelen Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın her alanda gelişebilmesi için tüm bileşenlerin bir araya gelerek ortak paydada buluşmasının önemine değindi.

Vali Şıldak, bu anlamda ekonomi ve sanayi bakımından ASKON’un önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, ziyaretini tamamlamasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi’ne geçti.

Burada Şube Başkanı Hasan Aslan ve gazilerle bir araya gelen Vali Şıldak, sağlıklı ömürler dileklerinde bulunarak günün anısına fotoğraf çektirdi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi’nde de Başkan Mehmet Yavuz ve şehit aileleri ile buluşan Vali Şıldak, şehit yakınlarının diledikleri an kendileri ile iletişime geçebileceklerini dile getirdi.

Vali Şıldak, ziyarette şehitler adına dualara eşlik ederek, gün içerisindeki temaslarını tamamladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.