Vali Şıldak: Şanlıurfa’ya huzur yakışır

Şanlıurfa, 30 Haziran (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da denetim ve uygulamaların 24 saat esası ile sürdürüleceğini bildirdi.

Vali Şıldak: Şanlıurfa’ya huzur yakışır
Yayınlama: 30.06.2024
3
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Şıldak, asayiş ve güvenliğin her alanda sükunetle sürmesi için güvenlik güçlerinin 24 esası ile çalışma yaptığını söyledi.

Konu ile ilgili birebir ilgilendiğinin altını çizen Vali Şıldak, “Şanlıurfa’ya huzur yakışır. Gerek il merkezinde gerekse kırsalda hayatın rutin akışını bozan her türlü suç ve suçluyla mücadeledeki kararlı çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

İl genelinde şok uygulamaların da sonuçlarını aldıklarına dikkati çeken Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın dört bir köşesinde güvenlik güçlerimiz vatandaşımızın rahatı ve huzuru için görev başında. Denetim ve uygulamalarımızı her sokak başında görebilmek mümkün. Bu konuda özveri ile çalışan polisimizi ve jandarmamızı tebrik ediyorum. tüm bu yapılanlar olası bir asayiş bozulmasının önüne geçiyor ve olayları önlüyor.” dedi.

Vali Şıldak değerlendirmesinde ayrıca 1 Ağustos 2023 – 25 Haziran 2024 tarihleri ile 2022-2023 yılının aynı dönemine denk gelen süreçte aranan kişilerin yakalanması konusunda kesinleşmiş hapis cezası olan yakalanan kişi sayısında yüzde 52, arama kararıyla yakalanan kişi sayısı bakımından ise yüzde 54 oranında artış olduğunu da sözlerine ekledi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.