Vali Şıldak, enerji sorununun çözümü için kurumlarla bir araya geldi

Şanlıurfa, 16 Temmuz (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında geçen ay düzenlenen elektrik enerjisi kesintilerine çözüm arayışı toplantılarının ikinci buluşmasında şu ana kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Vali Şıldak, enerji sorununun çözümü için kurumlarla bir araya geldi
Yayınlama: 16.07.2024
1
A+
A-

Şanlıurfa'da il genelinde yaşanan enerji sorunlarına kalıcı çözüm arayışı için geniş kapsamlı buluşma gerçekleştiren Vali Şıldak, son bir ayda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Elektrik hizmetlerinin sunumunda meydana gelen aksamaların giderilmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi için bütün tedbirlerin alınması ile her tür imkanın kullanılarak sorunun çözülmesine yönelik gerçekleştirilen toplantıda Vali Şıldak, “Şanlıurfa'da bu sorunun kalıcı olarak çözülmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın daha da mağduriyet yaşamaması için her kurum kendi sorumluluğundaki sorunlara çözüm bulmalı. Bu yatırım veya onarım ne ise o yapılmalı. Son bir aylık çalışmaların daha da hızlandırılarak devam etmesi ilimiz için daha verimli olacaktır. İnanıyorum ki devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla halkımızın enerji konforu daha da yükselecektir” ifadelerini kullandı.

Toplantıda Dicle Elektik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürü Naci Obut tarafından son bir aylık sürede yapılan çalışmalar ve devam eden alt yapı projeleri ile ilgili sunum yapılırken, kısa vadede ivedi olarak yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar verdiği değerlendirildi.

Obut tarafından 55 farklı noktada çalışmaların devam ettiği aktarılırken Valiliğin talimatı üzerine arıza onarım ekiplerinin sayısının arttırıldığı ve yaşanan yoğunluğa karşı ilave tedbirlerin hayata geçirildiği belirtildi. Toplantı, kurumların iş birliği ve fikir önerilerini sunmasının ardından sona erdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.