Vali Gül’den bayram tedbirleri

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’da alınan Kurban Bayramı tedbirlerini yerinde inceleyerek açıklamalar yaptı.

Vali Gül’den bayram tedbirleri
Yayınlama: 13.06.2024
3
A+
A-

Valimiz Gül, güvenlik bürokrasisi ile birlikte Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirleri yerinde inceleyerek açıklamalar yaptı.

Vali Gül, basın mensupları ile bayramlaştı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı Uygulama Noktası’nda güvenlik bürokrasisi ile birlikte basın mensuplarına İstanbul’da alınan bayram tedbirlerine ilişkin bilgi veren Vali Gül, ''İl Emniyet Müdürlüğü; toplam 58 bin 464 araç ve 284 bin 328 personelle, Jandarma; toplam bin 984 tim, 10 bin 826 personelle, Sahil Güvenlik; toplam 57 araç ve 370 personelle görev yapacaktır.'' ifadelerine yer verdi.

Vali Gül, ayrıca Tarım İl Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından vatandaşların, sağlıklı, hijyenik ve huzurlu bir şekilde kurban ibadetini yerine getirebilmeleri için gereken tüm tedbir ve önlemlerin alındığını aktardı.

Kurban kesimini, belirlenen standartlara uymadan kesen ya da kurban atıklarını gerekli önlemleri almadan toprağa veren kurum, kuruluş ve işletmelere ve umuma açık yerlerde çevreyi kirletenlere idari para cezası uygulanacağını ifade eden Vali Gül, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yola çıkan vatandaşlar ve görevli polis memurları ile bayramlaştı. 

Gül, bayramda trafik kazalarının olmaması ve can kaybının yaşanmaması için vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.